Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Изчистване на мазнини - съвети - част IV
16. Изненадайте тренировките си
Ефедринът и кофеинът не са за всички, но тази могъща комбинация подобрява метаболизма, позволявайки Ви да изгорите допълнителни калории. Те също така подобряват умствените способности и издръжливост, давайки Ви стимул преди тренировка, за да тренирате по-усилено, което от своя страна води до изгаряне на повече калории. Опитайте с 8 mg ефедрин и чаша кафе сутрин. Преди това обаче се консултирайте с личния си лекар, за да избегнете възможна опасна реакция с това лекарство-билка.


17. Яжте бавно изгарящи въглехидрати преди тежка тренировка
Сладките картофи, овесените ядки, ръженият хляб и киселото мляко вероятно са най-добрият Ви избор за хранене преди тренировка. Такива бавно изгарящи въглехидрати доставят по-продължително отделяне на енергия от рафинираните въглехидрати, което ще Ви помогне да тренирате по-интензивно или по-дълго, увеличавайки изразходването на калориите.
18. Не ставайте роб на мазнините
Със сигурност мазната, високомаслена храна е забранена по време на диета, но да коленичите пред метода "нула мазнини" и да избягвате всичко, което съдържа мазнина с теглото на атом е нездравословно и може да възпрепятства Вашия прогрес. Прибавяйте по един жълтък на всеки 3-4 белтъка и яжте чисто червено месо, включително и филе или бут, които ще доставят на тялото Ви необходимите мазнини. Диетите с изключително малко мазнини могат да причинят спад в нивото на тестостерона при мъжете, което ще намали количеството метаболитно активни мускули.
19. Не яжте големи порции на вечеря
Културистите се опитват да ядат или малки ястия, съдържащи основно протеин преди лягане или да избягват яденето няколко часа преди да се запътят към леглото. Те твърдят, че приемането на калории преди лягане не им позволява да се изчистят. Очевидно по-големите порции, които се консумират когато сте абсолютно неактивен дават по-голям шанс за трупане на телесни мазнини. Едно изследване добавя едно изключение: Изследователите откриват, че термогенният ефект от храненето - превръщането на излишните калории в топлина - е по-голям по време на сутрешното хранене, отколкото след обяд или вечер.
20. Подправките
Червен пипер, лютата подправка в мексиканските храни, съдържа лютиво, което ускорява метаболизма. Не очаквайте някакви големи чудеса, но по-ръсването на пилешкото с червен пипер може да доведе до леко повишаване на цялата телесна термогенеза. Като алтернатива можете да изпиете 5-10 грама капсулирано люто от местния магазин за здравословни храни.
21. GLA
Гама линоленовата киселина (GLA) помага да се активира изгарящият калории потенциал от кафява мазнина, мазнината, която се намира около органите и гръбначния стълб. Тъй като една чаена лъжичка растително масло, съдържаща линолеумна киселина, трябва да се превърне в GLA в тялото, по-голямата част от олиото, което се предлага на пазара е преминало през термична обработка, за да се удължи срокът му на годност, като по този начин се унищожава повечето от линолеумната киселина. Най-добрият Ви избор са или суплементите с 5-6 меки гела от GLA дневно или използването на студено обработени растителни масла, които съдържат изобилие от линолеумна киселина.

Изчистване на мазнини - съвети - част I
Изчистване на мазнини - съвети - част II
Изчистване на мазнини - съвети - част III
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1665940284729 Seconds