Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Изчистване на мазнини - съвети
Изглежда, че накъдето и да се обърнете, някой има отговор за едно свободно от мазнини, мускулесто тяло. За съжаление, свободно разпространяващите се мнения на Вашия бръснар, колега, таксиметров шофьор или някой самозван експерт няма да Ви помогнат да се отървете от нежеланата телесна мазнина. Всъщност както всеки, който похарчил пари за някаква стока от типа "не губи нито пени" ще признае, че много от тези мнения са неоснователни, а могат да бъдат и опасни - независимо дали за финансовото или физическото състояние, за което става въпрос.
Независимо дали трупате солиден портфейл или солиден комплект от шест плочки, на Вас са Ви необходими разумни стратегии и солидна информация, която да идва от сигурен източник. Предлагаме Ви един списък от 21 съвета за загуба на мазнините - достатъчен запас информация, която ще Ви помогне да максимизирате своите фитнес инвестиции и да изградите тяло за милиони.1. Намалете калориите с 10-15%
Енергийното уравнение при загуба на тегло обикновено е много просто: Яжте по-малко и ще загубите тегло. И все пак някои хора прекаляват и силно намаляват количеството калории, което може да предизвика спад в нивото на енергията и да обезсмисли усилията Ви в залата. И още по-лошо, голямото орязване на калориите може да забави метаболизма Ви, тъй като тялото Ви се адаптира към по-ниската енергия. По-умереното намаляване ще провокира складираните мазнини и ще Ви позволи да тренирате с максимални усилия. Ако приемате 3000 калории на ден, намалете ги до 2 550 - 2 700, което е от 10 до 15% по-малко.
2. Заместете някои комплексни
Въглехидрати със зеленчуци вместо да изядете 1 1/2 чаша ориз или спагети за едно хранене, просто го заместете с половин чаша спагети със зеленчуци като броколи, карфиол, зелен грах или тиквички. Първото съдържа около 100 калории, докато зеленчуците съдържат по-малко от 30. А няма да чувствате, че ядете по-малко.
3. Променяйте количеството калории
Вместо да консумирате едно и също количество калории всеки ден, отделете два дни от седмицата за по-стриктна диета, три дни за умерена консумация, а уикенда оставете за отпускане. Например, човек, който консумира 2 700 калории дневно, може да приема 2 300 в продължение на два дни, 2 700 калории за три дни и 3 100 в събота и неделя. Почивката през уикендите ще Ви позволи да отпуснете малко, което прави по-лесно поддържането на по-ниско количество калории за един продължителен период.
4. Контролирайте пропорциите си
Коя е най-голямата диетична грешка през последните 10 години? Забравяме да внимаваме с въглехидратите. Със сигурност, грам след грам, въглехидратите съдържат по-малко калории от диетичните мазнини, но ние заменяме мазнините с огромни количества ориз и спагети, камари от картофи и зърнени храни. Тежките тренировки се нуждаят от въглехидрати за гориво, така че продължавайте да ги консумирате, просто ги ограничете и яжте разумни порции.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17083597183228 Seconds