Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Калории - избор на храна
Всички тренировки са чудесни и ще натоварят мускулите ви, но необходимо е да добавим, че вашето хранене трябва да бъде супер добро, за да осигури необходимото възстановяване след тези тренировки. Храненето е крайъгълен камък и от него зависи дали ще покачите тези сантиметри върху ръцете. Като минимум препоръчвам 2-2.5 грама протеин на килограм телесно тегло.


Между 30-40% на приеманите от вас калории трябва да идват от протеина. Останалата част от вашите калории в по-голямата част трябва да бъдат от комплексни въглехидрати и минимално количество качествени мазнини. Опитайте се да се храните 5 до 6 пъти дневно от ставането сутрин до заспиване вечер.

Трябва да следвате високопротеинова и високо въглехидратна диета, за да успеете да приложите специализираната програма. Не можете да растете от ход-дог и портокалов сок, картофен чипс и бонбони. Вие се нуждаете от здрава храна: телешко месо, пилета, риба, яйца, мляко, ориз, картофи, плодове и протеин.

Не е необходимо всичките ви калории да бъдат набавени с храната. Използвайте и специализирани спортни храни (суплементи) с тяхна помощ можете да заредите тялото с висококачествен протеин и други важни хранителни съставки. Суплементите са много важни за хора, които нямат добър апетит.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16024303436279 Seconds