Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Максимален релеф - 2 ден
Вторият ден протича по принцип точно както и първия ден. Разликата е само във факта, че през втория ден се тренират бицепс, гръб и крака. Тренирането на краката оставяме за края на тренировъчната единица. Опитът показа, че продължителното и бързо трениране на краката може да предизвика симптоми като смущения в кръвообращението (повдигане), главоболие и отпуснатост. Мускулатурата на краката има нужда при тренировките от прекомерни количество кислород и въглехидрати за работа (в сравнение с други мускулни групи). След тренировка на краката по изисквания начин, човек няма желание да тренира и други мускули, затова краката накрая!
Бицепсите на краката и прасците се тренират преди по-големите квадрицепси, защото на тях не им трябва много енергия за работа.
За квадрицепсите се препоръчват упражнения като клякане и лег преси. При тези упражнения се изгарят големи количества въглехидрати и калории, много повече отколкото например при разгъване на краката от седеж. Впрочем погрешно е предположението, че разгъването на краката от стоеж или сгъването на краката от лег подобряват кондицията. Ако структурата при мускулите на краката ви не позволява добро деление или напречно опасване, тогава можете да изпълнявате разгъване на краката от седеж до края на дните, без видът на краката ви да се промени съществено. Ако през този втори ден основно сте обработили вашите мускули, ще бъдете тотално свършен до края на деня. Вторият ден ще бъде психически най - тежкият ден от целия цикъл. Не се отчайвайте, издръжте и продължете.
Яжте също както през първия ден и вечерта проверете състоянието си на кетоза. Трябва да лежите във второто, или поне между първото и второто поле от скалата. Ако това не е така, имате си проблем. В най-лошия случай ще трябва да разширите диетния цикъл на 11 дни и на третия ден още веднъж да тренирате цялото тяло. В такъв случай четвъртият ден би бил първият ден на покой. Като алтернатива бихте могли през деня на покой (ден трети) драстично да ограничите калориите и приема на въглехидрати.


Максимален релеф


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15347599983215 Seconds