Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Максимален релеф - 4 ден
През четвъртия ден от диетата започва да става интересно. Приключваме фазата по разреждането на въглехидратите и същевременно излагаме нашите мускули на необичайно натоварване, за да увеличим нивото на рибозомите и на съобщителните РНК. Преди тренировката следва да се намирате в средна кетоза или най - малко преди нея. По - силна кетоза означава, че вашето тяло изгаря мускулен белтък като енергия. По - слабата кетоза е знак за това, че провеждате диетата само с половин сърце. И едното, и другото не е толкова лошо. Мисля, че човек се нуждае от два пробни цикъла, докато всичко е както трябва. Моето предложение тук е, диетният цикъл да бъде изпробван преди началото на състезателния сезон, за да съгласуват евентуалните подробности. Диетният цикъл наистина вече бе така изпробван, че всичко да е както трябва при 99% от спортистите, но всяко тяло реагира различно.
Затова: доверието е добро, проверката е по - добра.
Отново ще се тренират гърдите, раменете и трицепсите. Малко преди началото на тренировката ще глътнем препълнена чаена лъжичка дисодиум сукинат (ДС) във вода, един химикал с вкус на развалено. ДС е главният химикал, необходим в началото на цикъла на Кребс. Кребс - цикълът (цикъл на лимонената киселина), наречен така по името на откривателя си, немско - английския биохимик сър Ханс Адолф Кребс (роден 1900 г.), е верига от химични реакции, които трябва да се осъществят в мускула за получаване на енергия.
През 1935 година сър Ханс Адолф Кребс получи Нобеловата награда за биохимия във връзка със своите трудове по дихателните ферменти и за откриването на цикъла Кребс, заедно с Фритц Алберт Лимпан, немско - американски медик и биохимик (трудове върху енергията при обмяна на веществата). Високото ниво на ДС позволява на мускула да работи по - продължително време без енергия от въглехидратите и получаващата се като следствие на това млечна киселина. Освен това ДС увеличава способността за натрупване на гликогени на креатин - фосфат на нестероидна основа. ДС е сигурен безопасен метод за увеличаване на спортната работоспособност. Тъй като съдържа много содиум (сол), се използва само през два от 10 дни. При вашата тежка тренировка през дните 4 и 5 главната цел е изтеглянето на последните остатъци от въглехидрати от резервоарите и освен това натоварването по необичаен начин на мускулите посредством тежката тренировка.


Както вече бе спомената, опасността от Heavy Duty - тренировката е твърде тежкото трениране. Чрез изпълнението на Heavy Duty -тренировката в бедни на въглехидрати дни сте подсигурени срещу това. С малко ДС в тялото вие вероятно ще бъдете учудващо силни, достатъчно силни, за да увеличите производството на рибозоми и съобщителни РНК. Вашата Heavy Duty - тренировка по обичайния модел на Ментцер, т.е. повторения с помощта на партньор, негативни повторения, „убийствени разпалващи крясъци, малко немска философия на ХIХ - ти век " и всичко това на фона на звуци от опера на Рихард Вагнер. Количеството на калориите за ден четвърти трябва да е около 500 до 1000 калории над поддържащата потребност. 1000 калории само ако вие сте истинско чудовище. Половината на поетите калории би трябвало да се състои от комплексни въглехидрати. През тези дни културистът от средно ниво ще може да яде около 500 грама въглехидрати или 2000 въглехидратни калории и въпреки това да губи мазнина. Стимулаторите на HGH се спират през тези дни, тъй като допълнителното HGH възпрепятства зареждането с въглехидрати, лично аз използвам водоразтворим тестостерон или таблетки метил - тестостерон на всеки от дните за зареждане с въглехидрати, почвайки от ден № 4. Аз съм наясно, че този вид добавка на тестостерон не е работа за всекиго. Това, което би могло да бъде работа за всеки, е заспарила. Заспарила е една от естествените билки, които имат високо съдържание на тестостерон. Ако имате твърде силни етични задръжки спрямо друг вид добавки на тестостерон, тогава ви препоръчвам големи количества заспарила. Тъй като обикновеният тестостерон незабавно се унищожава в стомаха, трябва да поставите листата на заспарила под езика си и по този начин да вкарате тестостерон в кръвообращението си сублингвално.

Максимален релеф
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15171718597412 Seconds