Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Максимален релеф - 5 ден
Още в началото искам да спомена, че ден пети е вторият най - тежък ден от диетния цикъл. Сутрешната тренировка обхваща отново гръб, бицепси и крака. С кофеин, ДС и тестостерон, естествен или друг, като помощно средство, всичко би трябвало да протече гладко нали? Обаче не! През днешния тренировъчен ден ще имате истински проблеми. Всъщност - така би могло да се допусне - с кръгло 500 грама въглехидрати в тялото и многото хиляди калории от предходния ден, човек би трябвало да е тип - топ. Погрешна мисъл.
Първо, не сте имали цял ден покой, второ въглехидратите от преходния ден още не са напълно резорбирани от мускулите, като следваща точка може да се посочи, че душевно сте се приготвили по - скоро за тежка закуска, а не за тежка тренировка. Тъй като вие сега знаете всичко, което може да се провали, няма нужда да сте подтиснати, ако случаят е сериозен. След тренировката е време, хладилникът ви зове! Голямата част от приетите калории трябва да са въглехидрати, до 80% ако е възможно. Колко калории можете да изядете?
Толкова, колкото си позволите! През следващите два дни ще трябва често да посягате към сантиметъра и също да се теглите. Като изходна точка тук трябва да ви послужи обхватът на ръката ви. По време на разреждащата фаза обхватът на ръката ще намалее между 5 и 20 мм. Би трябвало да поемете толкова въглехидрати и калории, че обхватът на ръката ви да достигне до изходния размер, може би и малко над него,трябва да се свърже с 4 грама вода, оттук е и "малко над него". Тук приемам, че вашите ръце нямат дебел слой мазнина. Ако вие сте жена, може би имате много дебела кожа върху трицепсите. Поради разреждането на въглехидратите ще загубите около 2.5 до 3.5 кг телесно тегло. След дните на зареждане би трябвало отново да сте достигнали изходното си тегло и въпреки това да сте загубили мазнина. Един от опитните лица запази 100 кг телесно тегло, въпреки че загуби 10 см коремен обхват и общо намали телесната мазнина повече от когато и да било! При това той беше човек със средно ниво заложби. Много от опитните лица на теста натежаха по време на диетата, въпреки че можеше да се констатира видима загуба на мазнина. По пътя на логиката, ако поради някаква причина трябва да отслабнете по - бързо, калориите, които приемате, трябва да покриват само поддържащата ви потребност. Не ви съветвам обаче да изпадате под поддържащата потребност. Още един съвет: преди лягане яжте прости въглехидрати (захар).

Максимален релеф
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20540595054626 Seconds