Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Максимален релеф - 6 ден
Вашият ден! Днес има нещо сладко, шоколад, сладкиш - каквото ви се иска. Всичко това, което по време на нормална диета не биваше дори да поглеждате, трябва днес да натъпчете в себе си. До късен следобед всичко е разрешено. Някой хора ядат този ден до 5000 калории, без да затлъстяват. Не мислете, че можете да процедирате толкова радикално: инсулинът не избира къде да отведе поетите въглехидрати, в мастната или в мускулната тъкан. Следобед намаляваме приема на захар и преминаваме на по -комплексни въглехидрати. Всички сладки неща ще ви държат през целия ден сънлив и/или гладен.
Това е едно съпътстващо явление от силното отделяне на инсулин и от резултиращото от него ниско ниво на кръвна захар. Колкото повече инсулин произвеждате, толкова повече въглехидрати ще се отлагат в мускулатурата и ще служат при силовата тренировка като енергия. Когато въглехидратите попаднат в мускулите, те не могат вече да се върнат, за да се натрупат като мазнина.
Въпреки това: не се побърквайте през този ден! Когато започвате "супердиетата" не бива през този ден да надхвърляте поддържащата си потребност, докато не узнаете колко може да понесете. Числото на калориите трябва да е толкова голямо, колкото е възможно, без да се натрупват мазнини. За нощта предстоят обичайните High - Primer. Освен това аз използвам хормона . Наред с неговото въздействие върху производството на HGH, с него се освобождава бета - липотрофин, една субстанция, която мобилизира телесната мазнина.
Максимален релеф
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14930295944214 Seconds