Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Максимален релеф - 8, 9 и 10 ден
ДЕН ОСМИ
По отношение на храната ден осми протича точно, както и предходния ден. Тренира се другата половина от тялото (гръб, бицепси и крака). Впрочем тези две единици от силовия тренинг би трябвало да се извършат вечерта, след като се яде през целия ден. Така трябва да имате повече сили. Днес можете да изпиете и една бира или нещо подобно (естествено след тренировката; не забравяйте да пресметнете калориите). Следват два дни на покой в тренировъчния график, затова може и бира.

ДЕН ДЕВЕТИ

През първия от двата дни на покой яжте умерена диета /60%/20%/20%/, която все пак трябва да е под поддържащата необходимост. Сами трябва да решите доколко можете да ограничите приема си на калории. Моят съвет тук гласи: "Колкото по - малко ограничавате, толкова по - добре.". С повече калории ще можете да се възстановите по - добре и да растете. Сигурно мислите, че е достатъчен един почивен ден, но изследванията показаха, че при два почивни дни достигате повече прираст на мускули. Чрез нощните High - Primer ще изградите малко мускулна тъкан, въпреки ниския прием на калории.

ДЕН ДЕСЕТИ
Това е наистина последният почивен ден, но шегата отново има своя край. За да се подготвите за ден десети, трябва още днес да ограничите приема си на въглехидрати до 50 грама или по - малко. Би трябвало да ви е също възможно, много силно да намалите приема на калории. Все пак през последните дни можахте добре да се храните, а и освен това нямахте много работа под формата на тренировки.
Това беше всичко. Целият диетично - тренировъчен цикъл, хитро напи? Сигурно е първата диета, при която изрично ви е обърнато внимание на предимствата на сладкишите за подобряване на формата ви. Тук без остатък се използват всички химични промени, предизвикани в тялото от някоя храна. Разбира се, цялото това трудно се разбира, понякога звучи и нелогично, поне при първото прочитане, но функционира просто супер. Затова и се казва "супердиета".

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19197916984558 Seconds