Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Максимален релеф

ДЕСЕТДНЕВЕН ЦИКЪЛ

Тъй като аз няколко пъти съм провеждал цикъла, сега желая да ви преведа стъпало след стъпало, т.е. ден след ден през диетния цикъл. Ще се научите да правите точно това, което е правилно и да избягвате всичко, което би могло да ви пречи. Не е важно в кой ден от седмицата ще започнете диетата, но за съжаление не е възможно да се залагат паузи в края на всяка седмица. Определено не е хубаво, ако човек не може да яде торта на рождения си ден, но в момента, в който видите у себе си резултатите от диетата, няма да тъжите за едно или друго парче торта.

ДЕН ПЪРВИ
През първия ден от диетата ядем много малко калории и много малко въглехидрати. Количеството калории трябва да е по-малко от половината поддържаща потребност (каквато и да е тя лично за вас). Тренировката се провежда сутринта, тъй като енергийните нива тогава са най-високи. Закуската е едва след тренировка, това е важно: никаква храна преди тренировка. При тази тренировка се обработват гърдите, раменете и трицепсите. Тук като ориентир се дават 20 серии, 15 до 20 повторения на мускулна група. При първия цикъл ще забележите, че е много трудно да овладеете тренировъчната програма при незначителното количество на приеманата храна. Често при тренировките човек се чувства толкова слаб, че му се иска да избяга.

Не се отчайвайте, девизът гласи: "Да се издържи!". Първите няколко дни на една диета винаги са най - тежките. Всъщност ние искаме да опознаем това чувство на слабост, то сигнализира необичайно натоварване на тялото. Понякога е трудно със смешно малки тежести да се достигне цел от 15 - 20 повторения на серия. Някои от нашите опитни лица използваха стимуланти като например кофеин. И нещо по - силно от кофеин бе използвано без значителен успех по време на тренировките. Кофеинът притежава икономисващ въглехидратите ефект. Тогава, ако вие имате трудности при фазата на разреждане, трябва през тези дни да се откажете от кафе и подобни препарати. Продължителността на тренировката възлиза с един партньор наоколо 2 ½ часа. Закуската, след тренировка, се състои от 4 до 8 МСТ – яйца (Тук става въпрос за смес от яйца и други вещества, които можем да ползваме за бъркани яйца, омлети и подобни. Особеното тук е, че не използваме жълтък. Тази смес не съдържа холестерин, има много по - малко калории от традиционните яйца за закуска и се преработва по - добре от тялото. Количествата за четири яйца са както следва: 4 белтъка, 2 супени лъжици МСТ- олио, 1/4 чаена лъжичка лецитин, подправки (без готварска сол). Течният лецитин трябва да се прибави, за да се смесят белтъкът и олиото МСТ, един малък домат, малко плодове или говежда /конска/ шунка. И нашите витамини приемаме на закуска. Приемът на въглехидрати не бива да надвишава 60 грама. Защо въобще да ядем въглехидрати? Мозъкът се нуждае ежедневно от въглехидрати, защото не може да ги натрупва. Ако не ядете достатъчно количество въглехидрати, поведението ви ще бъде нарушено. Трябва да регулирате приема си на въглехидрати въз основа на вашето ниво на кетоза. Ако имате психически проблем, когато ядете малко въглехидрати, трябва да вземете от лекаря си рецепта за "Хидергин" на фирмата "Сандоз". Този медикамент регулира мозъчната обмяна на веществата. На обяд получаваме около четвърт килограм говеждо или конско месо, съдържащият се в него фенилаланин помага за контролиране на апетита. Малка опаковка от картофен чипс към това - тя вписва само 18 грама въглехидрати. Напитката е вода или диетична лимонада. Количеството на храна варира според това, колко искате да ограничите приема на калории. Ако желаете да загубите много мазнина бързо, превъзходни за това са дните с малко въглехидрати. В края на деня проверяваме урината си за кетонни тела с кетостикер. Цветът не бива да е по - тъмен от светлорозово, което отговаря тъкмо на констатируема кетоза.За увеличаване на HGH се използват аргин-пироглутам лизин и 1000 мг L-DОРА. L-DОРА е подлежаща на изписване аминокиселина. HGH предизвиква наред със свойството за изгаряне на мазнини и икономии на белтък, едно усилено изпразване на въглехидратните депа. С причинителите на HGH човек може да яде на дело повече въглехидрати и въпреки това бързо да изпразва депата. Ако на следващото утро все още не сте в кетоза, сте направили нещо погрешно.
Като грешки могат да се посочат:
1. Яли сте твърде много въглехидрати.
2. Преди тренировката сте приели кофеин под някаква форма.
3. Не сте използвали HGH - стимулатори.
4. Използвате анаболик, който притежава голяма способност за натрупване на гликоген.
Ако обаче вместо в първото, се намирате във второто поле на цветната скала, трябва да ядете повече въглехидрати, обикновено са достатъчни 10 до 20 грама. Това обаче е рядко изключение, което може да настъпи само когато трябва да извършвате тежък физически труд. Предварително се настройвайте за първия ден, че няма да се чувствате много добре. Ще бъдете уморен, безрадостен, може би истински необщителен. Двете аминокиселини триптофан и фенилаланин могат да бъдат тук от голяма полза. Първата ви помага лесно да заспивате, втората ви позволява да се събудите в добро душевно състояние.

Максимален релеф - 2 ден

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14298415184021 Seconds