Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Не прилагайте диетите на знаменитостите
Трейси Андерсън, която е лична треньорка на много холивудски звезди, категорично изказа мнение, че е против диетите на някои от знаменитите актриси и те не бива да бъдат прилагани от обикновените жени.
В телевизионната програма "Access Hollywood Live" популярната фитнес треньорка заяви, че кинозвездите даже не бива да споделят диетите си, тъй като те са разработени лично за тях, като са отчетени индивидуални им особености, като: ръст, телосложение, здравословно състояние, а понякога и конкретни цели, например определена роля в киното.
За диетата на определена звезда се грижат специалисти. От друга страна постигането на конкретно тегло не се дължи само на начина на хранене, а и на тренировки, които също се провеждат индивидуално от специалисти.
 

Според Трейси Андерсън някои от диетите могат да нанесат непоправими вреди на жена, която реши да ги приложи, без да бъде наблюдавана от специалист.
Една от популярните диети на Гуинет Полтроу, например, е разработена на основа 300 калории, което е абсолютно недостатъчно при средна норма около 2000 за работеща жена. Знаменитата актриса се придържа понякога към следното меню: закуска - вода;
обяд - леща; вечеря - чай без захар.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18628907203674 Seconds