Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-P
Rhodosorb-P
5.60 BGL
Купи

Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи

Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи
Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи
Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи
Ниско въглехидратна диета за релеф - част III
Трета седмица
9 ИЗРЕЖИ ХЛЯБА - Нещата стават сериозни.  Всички въглехидрати с висок гликемичен индекс като хляба трябва да бъдат изхвърлени от храненето. Премахвате и комплексните въглехидрати в обедното и следобедно хранене. Те остават само в закуската. Никога ли не сте яли ориз и картофи на закуска? Е, сега ще ядете!
По време на третата седмица, експериментално увеличете протеина и приемът на вода, като използвате различни източници на въглехидрати, протеини и мазнини, за да усетите кои работят най-добре за вас. Трябва да сте сигурни, че приемате достатъчно количество фибри. За целта трябва да консумирате големи порции зеленчуци три пъти на ден.


От четвърта до дванадесета седмица
10. НАМАЛЕТЕ ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ ДРАСТИЧНО - Намалявайте приема на въглехидрати с 50 до 200 грама дневно, докато достигнете до 1 грам на килограм телесно тегло. Разпределете приема на въглехидрати на равни части през деня.
Осигурете една доза въглехидрати след тренировка, под формата на протеиново въглехидратна напитка. Един до 2 часа преди тренировка също е добро време за тях. Първата част на деня теоретично е най-доброто време за прием на въглехидрати. Яжте достатъчно зеленчуци.
11. УВЕЛИЧЕТЕ ПРИЕМА НА ВОДА И ПРОТЕИН - Приемът на протеин трябва да се увеличи с 50% през следващите 2-3 седмици. Можете да използвате следното правило: За всеки грам въглехидрати, който намалявате, опитайте се да добавите грам протеин. Когато организмът изгаря мазнини, покрай тях изгарят и протеините, затова е необходимо те да се увеличат. Вече знаете, че трябва да се хранете 6 до 8 пъти на ден.
12. ЗАРЕЖДАНЕ - Вие не можете да изкарате 7 дни седмично на диета с ниско ниво на въглехидратите, затова се налага да правите бързи въглехидратни зареждания периодично.
За целта увеличете консумацията на въглехидрати 3 до 4 пъти от количеството, което нормално консумирате. В първите 12 до 18 часа на деня можете да приемате въглехидрати с висок гликемичен индекс, после преминавате към тези с нисък. Когато правите въглехидратното зареждане нормално е да намалите приема на протеини и мазнини. В края на деня ще сте приели повече калории от обикновено, но не се притеснявайте за това. Културистите отдавна са открили, че зареждането веднъж седмично не влошава орелефяването, а напротив в действителност го подобрява. Зареждането с въглехидрати подобрява самочувствието и тренировъчният капацитет значително, а така също ускорява и забавения от диетата метаболизъм.
Някои препоръчват 5 или 6 ниско въглехидратни дни, последвани от ден или 2 с въглехидратно зареждане. Според нас 2 дни за зареждане са твърде много. Ние препоръчваме един ден за въглехидратно зареждане, но само когато е необходимо. Това може да означава 3, 4 или 5 дни между въглехидратните зареждания, в зависимост от вашето тяло, от това как тренирате и разни други неща.
Ако е възможно - а то ще бъде така, ако приемате достатъчно протеин - избягвайте големи въглехидратни зареждания по време на 4-та и 5-та седмица. Можете да прибавите 200 грама въглехидрати в последния ден на тези седмици, но не планувайте целодневно зареждане преди края на 6-та седмица, тъй като са необходими 3 седмици на тялото да се адаптира към използване на свободните мастни киселини.

Ниско въглехидратна диета за релеф - част I
Ниско въглехидратна диета за релеф - част II
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.35029482841492 Seconds