Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Ниско въглехидратна диета за релеф - част II
4.   УВЕЛИЧЕТЕ    ПРИЕМА    НА ВОДА - Това е абсолютно необходимо! Намаляването на въглехидратите ще доведе до дехидратирането ви. Опитайте се да пиете по една чаша вода (250мл) на всеки   час.   Всеки  сериозен  културист трябва да изпива по 2-3 литра вода на ден. Приемането на вода е особено важно, когато се влиза в диета и се намаляват въглехидратите.  Ако сте жена нуждата от вода при диета е още по-голяма.


5.  ОГРАНИЧЕТЕ   ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ   -  Изключете  от диетата  всички прости въглехидрати. Това означава кристалната захар и всички продукти, в които тя е вложена. Яжте комплексни въглехидрати като ориз, картофи, хляб, зърнени храни в първата част на деня. В края на втората седмица вие не трябва да приемате тези комплексни въглехидрати след обед. Заместете ги с богати на фибри въглехидрати като пресни и варени зеленчуци.
6. ДОБАВЕТЕ ПРОТЕИН - Протеинът е изключително важен за успеха на тази диета, особено в началото, когато част от енергията обикновено осигурявана от въглехидратите ще бъде доставяна от протеина. Ако енергията не бъда осигурена от протеина в храната, то организмът ви ще си я набави от мускулите. За да избегнете загубата на мускулна маса, консумирайте най-малко 2-2.5 грама протеин на килограм телесно тегло дневно.
Консумацията на протеин спомага за увеличаване на изгарянето на мазнините по няколко пътя.
7. ПРИЕМАЙТЕ СУПЛЕМЕНТИ - Пийте витамини и минерални соли, за да си  осигурите  необходимите  количества калций, магнезий и цинк, както и останалите микроелементи. Приемането на антиоксиданти (витамин "С", "А", "Е") не е лоша идея. Ако сте привърженик на креатина, сега е времето да заредите мускулите с него, но го приемайте с вода, а не с плодов сок.
8. НАГЛАСЕТЕ ТРЕНИРОВКАТА КЪМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ - Силата и енергията ви постепенно ще спадат с навлизане в диетата. Намалете обема на тренировката. Затова е необходимо да изработите нова програма отговаряща на възможностите ви. Намалете работната тежест. Не работете до отказ, защото тази тренировъчна техника има потенциала да ви доведе до претрениране.
Прибавете аеробна тренировка към '"програмата". Ако не сте я правили до този момент. Започнете с 20 минути 3 пъти седмично и постепенно увеличавайте до 40 минути 5 или 6 пъти седмично. Дръжте интензивността на аеробната тренировка в средно положение. Не е необходимо да покачвате интензивността на аеробиката прекалено много. Нека аеробната тренировка бъде първото нещо сутрин, което правите на гладно. Преди аеробиката можете да изпиете едно кафе или да приемете термогенната комбинация ефедрин, кофеин, аспирин. Силовата тренировка изпълнявайте следобед. Аеробиката може да бъде в зависимост от тренираността ви: бързо ходене, бягане, колоездене, велоергометър, затова не е необходимо да ходите два пъти в залата. Ако не можете да правите две тренировки дневно, правете силова тренировка с тежести единния ден и на следващия аеробна тренировка.

Ниско въглехидратна диета за релеф - част I

Ниско въглехидратна диета за релеф - част III
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13367915153503 Seconds