Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Пакет DETOX
Пакет DETOX
72.80 BGL
57.80 BGL
Спестявате: 15.00 BGL
Купи

Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи
Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи
L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи
Ниско въглехидратна диета за релеф
Изработването на ефективна диета не е лесна работа, но все пак ние ще се справим с тази задача. Веднъж щом усетите как организмът ви реагира на диетата и предсъстезателната тренировка, вие винаги ще можете да постигнете релефна мускулатура. За културистите, които желаят да видят плочките на коремната си преса - билетът е тук.


Постепенно намаляване

Типичната диета съставена от 60% въглехидрати, 20% протеини и 20% мазнини е добра за покачване на мускулна маса. Изчистването на мазнините обаче и изваждането на релефна мускулатура, изисква нещо по-различно. На дневен ред е намаляването на въглехидратите.
Номерът при ниско въглехидратната диета е да се изчистят мазнините, без да се жертва мускулна маса. Това изисква последователност и търпение. Това също така означава приспособяване обема и интензивността на тренировката към променените нива на енергия и възстановяване. По време на диетата можете да използвате различни суплементи (като например термогенна формула) за стимулиране на тренировката и изчистването на мазнините.
Повечето начинаещи правят грешката да намалят въглехидратите прекалено много, твърде бързо и да тренират интензивно. Като културист вие се нуждаете от енергия. Намалете въглехидратите значително и ще трябва да целунете по-голямата част от мускулите си за сбогом.
Ако вдигате тежести четири часа седмично, то вие ще се нуждаете от достатъчно енергия за тези тренировки. Наблюдавайте внимателно състоянието си! Ако се появи енергетичен дефицит, той ще доведе до умора, претрениране, загуба на мускулна маса и други нежелани ефекти. За да избегнете това, трябва леко да увеличите нивото на въглехидратите. Тази диета е изработена да се изпълнява в продължение на 12 седмици, но краят и е отворен, и ако желаете можете да продължите. Следвайте диетата, като спазвате основните правила!

12 - седмична ниско-въглехидратна диета

Първа и Втора седмица
1. УЧИ - Първата крачка е да научите за какво става въпрос. Ето защо е необходимо да похарчите малко пари за литература. Необходимо е да научите нещо за въглехидратите и съдържанието им в отделните храни. Колко грама въглехидрати се съдържат в храните, които консумирате. Кои храни съдържат въглехидрати с висок, среден и нисък гликемичен индекс.
2. ТЕГЛИ И МЕРИ - Трябва да знаете колко мазнини, въглехидрати и протеин приемате на ден. За целта е необходимо да знаете колко храна приемате и какво се съдържа в нея. Набележете кои храни и суплементи ще използвате, за да получите необходимите протеини, въглехидрати  и  мазнини.  Четете  внимателно етикетите на продуктите. Можете да си водите и хранителен дневник.
3. ХРАНЕТЕ СЕ ПО-ЧЕСТО - Когато се храните по-често, можете да приемате по-малко количество храна. Изградете си система, при която се храните от 6 до 8 пъти дневно.

Ниско въглехидратна диета за релеф - част II
Ниско въглехидратна диета за релеф - част III
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.22990202903748 Seconds