Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Орелефяване - въглехидрати
Условие за намаляване на въглехидратите

Въглехидратите може и да са твоят най-голям враг, но не и този на тренировъчния ти партньор.
Премахването на въглехидратите от менюто ми доведе до ужасно невдъхновени тренировки, умора и неспособност да се концентрирам. Вярвам, че въглехидратите са жизнено необходими за повечето бодибилдъри, които искат страхотни тренировки и възстановяване от тези тренировки. Разбира се, трябва да намалиш количеството на приеманите въглехидрати, за да постигнеш много нисък процент на телесните мазнини като за състезание или фотосесия, но умерено количество винаги е необходимо,  поне в дните със силова тренировка. Все пак - въглехидратите не са наистина врагът. Или пък са?

Изглежда, че за някои бодибилдъри те наистина са. Някои тела са много по-чувствителни към въглехидратите от други и за тях подходът тип Аткинс може да се окаже единствената възможност да се орелефят. Бях свидетел на това при моя добър приятел Джейсън, когато участва на състезание миналата година. Въпреки часовете, прекарани в неуморни кардио тренировки и отлично чистата му диета той упорито не можеше да се орелефи. По мой съвет той ядеше въглехидрати и преди, и след тренировка. Теглото му беше около 92 кг и в ден със силова тренировка имаше грубо казано 400 г въглехидрати. Когато мазнините му така и не изчезнаха след 4 седмици опити и въпреки беше намалил приема на калории на около 2000 на ден, той реши тотално да премахне въглехидратите от диетата си, да увеличи приема на здравословни мазнини и да види какво ще се случи.
Скоро плочките му заблестяха на повърхността. Бях поразен, тъй като лично аз винаги съм можел да поддържа минимално количество въглехидрати в диетата си без да ми пречи да се изчистя. На скоро четох, че шампионът на САЩ в тежка категория - Уил „Уърлд" Харис - не успял да стане достатъчно релефен докато не премахнал въглехидратите от диетата си - приемал само по 200г. на ден в основния си период, когато тежал повече от 120 кг. Той не приемал нито грам въглехидрати по време на състезателния  си период без това да има лоши странични ефекти.
Възможно ли е ти да си един от онези индивиди с лошия късмет да качваш мазнини само докато гледаш варения картоф или купата с ориз? Пълното отстраняване на въглехидратите може би е липсващото парченце от пъзела.

Рон Харис
www.ronharrismuscle.coм
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17192316055298 Seconds