Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи

Reload
Reload
45.00 BGL
Купи

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Боралин- 8
Боралин- 8
28.80 BGL
Купи
CGT
CGT
12.00 BGL
Купи
Преяждане

Прекалено обилната трапеза е способна да провокира сърдечен пристъп. Когато се храните и преработвате храната, в организма се произвежда голямо количество хормони, което може да доведе до учестяване на сърцебиенето и повишаване на кръвното налягане, а увеличаването на натоварването на сърцето може да доведе да сърдечен пристъп.

 

Освен това системното преяждане може да доведе до:

Синдром на дразнимото черво - симптомите са болка в корема, локализирана около пъпа,  намаляваща след дефекация ( изхождане ). Често редуване на запек с диария и образуването на много газове.

Гастро-езофагеална рефлуксна болест - заболяване на хранопровода, изразяващо се във връщане (рефлукс) на стомашно съдържимо в него и което в последствие уврежда лигавицата му.

Остър гастрит - възпалително заболяване на стомаха,предизвиква се от различни екзогенни и едногенни фактори и протича с образуване на множество ерозии по лигавицата на стомаха.

Жлъчно-каменна болест (холелитиаза) - заболяване, протичащо с образуване на камъни в жлъчните пътища, което води до запушването им и евентуално последващото им възпаление.

Остър панкреатит - остро настъпило възпаление на жлезата, при което под влияние на външни фактори се активират вътрежлезните ензими и настъпва самосмилането й.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16365599632263 Seconds