Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Протеинът в една по-нетрадиционна роля

 Повечето хора, които тренират, са чували за протеина. Но те го познават единствено като средство за покачване на мускулната маса. В тази статия ще го разгледаме като средство за понижаване на телесното тегло и редуциране количеството на мазнините. Протеиновите препарати съдържат предимно белтъчини (нека да не се бъркат с гейнерите, които са въглехидратно-белтъчни комплекси). В зависимост от какво и как са получени, се обуславя количеството на останалите съставки: мазнини, лактоза минерали и витаминни комплекси. В ролята на редуктор на тегло ние ще разгледаме суроватъчен протеин с ниско съдържание на лактоза.

Image 
  
 ЗАЩО ПРОТЕИН?

 Именно поради високото съдържание на белтъчини. При консумацията им организмът повишава своята телесна температура, което води до изгарянето на повече калории, а това вече трябва да ви говори нещо. Качествените препаратите не съдържат или съдържат минимални количества въглехидрати и мазнини. Количеството, което поглъщате, е много по- малко от количеството на храната, която ви е необходима през деня, а това ще доведе до свиване на стомаха и намаляване обиколката на корема. Ако по-късно насила не увеличите количество на храната, то ефектът ще трае с месеци. За разлика от гладуването при протеиновата диета няма да чувствате слабост и ще можете да провеждате своите тренировки пълноценно. Ако всичко това ви убеждава, че това е една удачна диета, то остава да проявите воля и да я изпълните.

 

ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА

5x5 и това е всичко. ????

Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци. Стига вие да не се постараете и да почнете да поглъщате огромни количества храна. Е има и уловка- най-вероятно няма да успеете да издържите?! А може би ще успеете, не знам. Сега всичко е във ваши ръце и зависи само от вас.
ПОДХОДЯЩ ПРОТЕИН

 
< Предишна

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.10605001449585 Seconds