Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Първата диета на Гарет Даулинг
Когато се подготвях за състезания през 1995 и 1996 год. ядях почти само яйчни белтъци и картофи. Не знаех, че трябва да се консумират точно определен  брой  белтъци  (около   10) равни по протеиново съдържание на 120 гр пилешко месо. През цялото време се чувствах оводнен и това се дължеше на солта от яйчните белтъци.


Постигнах доста добър релеф с помощта на тези храни, но загубих мускулна маса, защото не консумирах достатъчно  количество  протеин.  Трябваше  да консумирам и някакви други комплексни въглехидрати като ориз например.
Не правех достатъчно аеробика. Сега значително съм увеличил аеробните упражнения. Все пак постигнах една добра форма и спечелих няколко състезания, но стоях малък на сцената. Затова се наложи да направя някои промени в избора на храната. Не съм елиминирал белтъците - те са добър протеинов източник, но сега ги ползвам само в едно хранене за деня. Спомням си как преди отивах в магазина и купувах 5 картона с яйца наведнъж. Хората ме гледаха учудено и си мислеха, че ще развъждам пилета. Спомням си как се прибирах и започвах да чупя, да чупя яйца и да отделям белтъците. Сега супермаркетите продават готови контейнери с яйчни белтъци и можеш да си купиш толкова, колкото ти трябват, без да е необходимо да зариваш кухнята си с черупки.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12575483322144 Seconds