Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Разговор с шампионите - с какво се хранят те и защо? - II част
ПОЛ ДИЛЕТ
Също бих желал да се спра на креатина. Това е продукт, който мога да взема днес и после да отида в залата и да почувствам, че работя. Той ми дава енергия и ме прави силен. Той държи мускулите заредени и аз познавам хора наддали по 5 и повече килограма за месец, ползвали изключително креатин.
Най-добрият начин за използване на креатина е описаният от Котрел или 5 лъжички за една седмица и после по 3 чаени лъжички дневно. Вземам всяка доза по различно време на деня, обикновено с храната Когато почувствам, че имам достатъчно енергия и запасите ми от креатин са на ниво, мога да намаля дневния прием до две лъжички.
Протеините на прах са добри, защото не всеки може да изяде количеството протеин, от което се нуждае за деня. Според мен културистите се нуждаят от 1,5 грама протеин на паун телесно тегло или около 3 грама на килограм. Тук има едно уточнение. Протеинът ми е нужен да изградя чист мускул, а не мазнина.
Приемам по три протеинови шейка дневно  сутрин, следобед и час преди сън.
Ако искате да имате максимум мускули и минимално мазнини, търсете протеини, които имат повече белтъчини и по-малко въглехидрати. Ако желаете да покачите масата си, търсете продукти с въглехидрати.
Разбира се, витамините и минералните соли също са необходими при тренировките ви. Стресът от всекидневния живот ви лишава от необходимите витамини. Аз вземам два пъти дневно на закуска и вечеря.

ЕДИ РОБИНСЪН
Жена ми и аз сме винаги в спор, тъй като аз съм завладял три шкафа в кухнята и съм ги напълнил с протеини и стимулатори. Тя казва, че се нуждае от място за чиниите, но това, което използваме, от което имам нужда, е една чиния, един остър нож, една вилица, една лъжица и една чаша. Какво повече ми трябва?
Като културист се нуждая от моите хранителни добавки и аз съм голям почитател на протеините. Обичам аминокиселините и използвам L-глутамин. Той осигурява възстановяването на мускулната тъкан след тренировка и предпазва тялото от това да влезе в катаболен режим. Откакто приемам L-глутамина не се оплаквам от малките травми, заобикалящи ме в миналото.
Друго нещо, от което получавам добър резултат, е приемът на аминокиселините преди сън. Така държа високо нивото на аминокиселините в кръвта и през нощта. "
Използвам протеин на прах за повишаване на мускулните размери и обеми. Вземам три шейка дневно, смесени с обезмаслено мляко между обичайните хранения, за да съм сигурен, че нивото на белтъчините ми е високо.
Използвам верижно разклонените аминокиселини, за да подобря възстановяването  по 15 капсули преди и след всяка тренировка.
ОКГ-орнитин-кето-глутарат използвам за мускулно възстановяване, като броят на приемите и дозата варират от нуждите ми.
Също така приемам мултивитамини (минерали преди и след тренировка. В момента има толкова много суплементи на пазара, че можеш да се объркаш какво да вземеш. Трябва да се подберат тези с най-добрия ефект.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15501689910889 Seconds