Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Хранене - бюджет
Консумирането на толкова много храна през деня може да ви се отрази на бюджета. За да се справите ползвайте следните няколко съвета:


1. Използвайте като източник на протеин рибата. Тя е богата на качествени белтъчини. Ако се затруднявате при приготвянето и можете да ползвате консерви.

2. Яжте цели яйца. Много културисти премахват жълтъците, защото те са богати на мазнини. Вашата цел обаче е да покачите теглото си и жълтъците осигуряват голямо количество мастноразтворими витамини и други хранителни вещества, които не се намират в белтъка.

3. Купувайте яйцата на едро, защото тогава цената им е по-ниска.

4. Пийте обезмаслено прясно мляко. Един литър прясно мляко съдържа 31 грама белтъчини, но така също има около 43 грама лактоза (млечна захар). Докато протеиновото му съдържание е отлично, съотношението между белтъчините и въглехидратите не е така добро, както в протеиновите напитки. За своята цена обаче обезмасленото мляко е отличен хранителен източник.

5. Купувайте месо на едро. Така ще спестите пари и ще имате достатъчно количества. Същото се отнася за пилетата и рибата. Покупката на едро обикновено излиза по-евтино. Разделете продуктите на порции, и замразете отделните порции, за да можете да ги приготвите, когато се наложи.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.09859299659729 Seconds