Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Шоун Рей за храната
Като тинейджър можеш да ядеш всичко. Тогава нищо не ти се лепи. Аз бях непрекъснато в движение, бях в отбора по гмуркане, борех се, боксирах се. Когато бях ученик консумирах храни приготвени неправилно.
Когато чуете хора да говорят за бодибилдинг и храните необходими за този спорт, вие ще ги чуете да споменават пилешко, телешко, яйца, ориз и картофи. Ако обаче не знаете как да приготвите храната, най-голямата грешка е да отидете в КFС, за да изядете вашето пиле. Там пържат пилетата, а пърженото не се препоръчва за културисти. Ако ядете цели яйца без да отделяте жълтъка, също ще направите грешка.


След като знаете каква храна да ползвате, аз ще ви кажа как да я приготвяте. Баща ми и майка ми работеха и затова ако трябваше да ям, то трябваше да се науча да си приготвям храната сам. Трябваше да отида в магазина, за да купя храна. Така научих разликата между телешкото месо с 22% мазнини и телешкия шол с 7% мазнини, разликата между пилешките гърди без кожа и кости и цялото пиле. Купувах си ориз и се научих как да го приготвям. Ако желаете да бъдете културисти трябва да знаете как да се храните и как да приготвяте храната си. Аз станах професионален атлет преминавайки по пътя си през много опити и грешки. По същия път преминах, за да стана и добър готвач. Научих се да приготвям храната, запазвайки натуралното в нея. Ползвах храни без мазнини и не добавях сол. Мога да сготвя пиле по 10 различни начина. Мога да направя барбекю от пилешко, мога да го пусна на грила, да го сваря, да го опека, да го задуша и пр. Използвам билки за подправки, доста чесън, гъби, лук, чушки и др. Мога да направя всичко от пиле и то да е вкусно и приятно.
В гимназията посещавах кръжок по домакинство. Там се научих как да правя хляб, научих се как да разбия яйца и да направя омлет, научих се как да пека пуйка. Много хора си мислят, че домакинството е само за жени, но аз се научих как да купувам своята храна, да приготвям своята храна и да почиствам своята къща. Като резултат станах един много независим бодибилдър.


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17401790618896 Seconds