Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Яж чисто, бъди релефен

Хранителни съвети от най-силния мъж с плочки на света

от Дерек Паундстоун

Много хора смятат, че изграждането на сила, необходима за изтласкване на 110-килограмов дъмбел над главата или за вдигане на 228-килограмов камък на Атлас означава постоянно тъпчене и прием на хиляди калории по всякакъв възможен начин и във всякаква форма. Това е погрешно мнение за стронгмените и пауърлифтърите и се е наложило с времето. Някои от най-добрите и в двата спорта биха могли да спечелят и състезание по надяждане. Но аз твърдо вярвам, че не трябва да се ядат чийзбургерите с бекон, полети с шоколадови шейкове всяка вечер, за да си добър в тези спортове.

  

Истина е, че силовите спортисти трябва да приемат повече калории от другите професионални атлети, но се научих, че може да се храниш чисто, без да жертваш силата.
Погледни начина, по който се хранят културистите: пилешки гърди без кожа, пълнозърнести продукти, много зеленчуци - всичко това внимателно изчислено по количество и време. Този чист начин на хранене вече е достигнал до всички нива в спорта, защото на важността на балансираното хранене се отдава все по-голямо значение. И с право. Най-големият проблем в диетите на повечето стронгмеми и пауърлифтъри е приемът на излишни калории без баланс. Това означава огромно количество протеин от животински произход, комбиниран с недостатъчно зеленчуци . Зеленчуците са храни, които ни доставят важни хранителни вещества и влияят положително на РН на организма. Тайната се крие в баланса между приема на необходимите протеин и калории и при това да бъдат под формата на здравословни храни. Всички можем да се учим от грешките, често допускани от силовите спортисти. С малко план и дисциплина е възможно да вдигаме големи тежести, без да трупаме мазнини около кръста.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16253900527954 Seconds