Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи

Пакет DETOX
Пакет DETOX
72.80 BGL
57.80 BGL
Спестявате: 15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи
Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи
Яж чисто, бъди релефен

Хранителни съвети от най-силния мъж с плочки на света

от Дерек Паундстоун

Много хора смятат, че изграждането на сила, необходима за изтласкване на 110-килограмов дъмбел над главата или за вдигане на 228-килограмов камък на Атлас означава постоянно тъпчене и прием на хиляди калории по всякакъв възможен начин и във всякаква форма. Това е погрешно мнение за стронгмените и пауърлифтърите и се е наложило с времето. Някои от най-добрите и в двата спорта биха могли да спечелят и състезание по надяждане. Но аз твърдо вярвам, че не трябва да се ядат чийзбургерите с бекон, полети с шоколадови шейкове всяка вечер, за да си добър в тези спортове.

  

Истина е, че силовите спортисти трябва да приемат повече калории от другите професионални атлети, но се научих, че може да се храниш чисто, без да жертваш силата.
Погледни начина, по който се хранят културистите: пилешки гърди без кожа, пълнозърнести продукти, много зеленчуци - всичко това внимателно изчислено по количество и време. Този чист начин на хранене вече е достигнал до всички нива в спорта, защото на важността на балансираното хранене се отдава все по-голямо значение. И с право. Най-големият проблем в диетите на повечето стронгмеми и пауърлифтъри е приемът на излишни калории без баланс. Това означава огромно количество протеин от животински произход, комбиниран с недостатъчно зеленчуци . Зеленчуците са храни, които ни доставят важни хранителни вещества и влияят положително на РН на организма. Тайната се крие в баланса между приема на необходимите протеин и калории и при това да бъдат под формата на здравословни храни. Всички можем да се учим от грешките, често допускани от силовите спортисти. С малко план и дисциплина е възможно да вдигаме големи тежести, без да трупаме мазнини около кръста.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14264607429504 Seconds