Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи

Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи
Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи
Аминокиселини - прием

Защо се нуждая от допълнителни Амини?

Има много причини поради които трябва да обмислите вземането на аминокиселини в добавка като допълнение към качествения протеинов прах. Първо, допълнителните аминокиселини могат да се приемат, за да повишат настоящите ви нужди от протеини. Все повече и повече проучването показва, че силовите атлети, които имат високо интензивни тренировки се нуждаят от повече протеин отколкото хората работещи в седнало положение.

 

Когато тренирате упорито, може би е добра идея да се стремите приблизително към 2.0- 3.0 грама протеини за всеки килограм телесно тегло.

Това означава около 200 - 300 гр. протеини за културист тежащ 100 килограма. Второ, аминокиселините се абсорбират и асимилират по-бързо отколкото целите протеини (например, риба тон, пиле, говеждо). Тези цели протеини трябва да бъдат разградени на по-малки амино вериги преди да бъдат асимилирани. Трето, ако в момента приемате големи количества протеин дневно, тогава абсорбирането на протеин може да бъда вашата ограничаваща стъпка. За да увеличите приема на протеин и за да подсигурите положителен азотен баланс, може да заложите изцяло на аминокиселините. С цели протеини, достигате точката на намаляване на резултатите. Като допълване с аминокиселини, тялото ви може да продължи усвояването на протеин на най-високо ниво. Четвърто, с аминокиселините може да си изработите план на аминокиселините, който най-добре подхожда на ваши те специфични нужди. Например, ако тренирате здраво всеки ден тогава прибавянето на отделна глутаминна добавка може да се окаже изключително ползотворно. Ако добавяте много cadrio към програмата си, или ако сте на диета, тогава добавянето на BCAA's ще ви помогне да запазите мускулната маса. Последно, само свободните аминокиселини може да окажат фармакологично въздействие (например, освобождаване хормон на растежа). Цялостните протеини не могат да извършат това.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1606559753418 Seconds