Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Аминокиселини - хранителни добавки
Свободните аминокиселини вече се предлагат в добре балансирани препарати или като самостоятелни добавки, защото за много от тях е установено, че имат свойството да подобряват здравето - от укрепване на имунната система до намаляване на зависимостта от медикаменти.


Разумно е, когато вземате добавки на аминокиселини, да вземате и основните витамини, които участват в тяхната обмяна, например В6, В12 и ниацин. Ако вземате комбиниран препарат аминокиселини, обърнете внимание на това да бъде добре балансиран. Четете етикетите. За синтеза на белтъчините е необходим баланс на основните и останалите аминокиселини, както и подходящо съотношение между самите основни аминокиселини. (Лизинът трябва да бъде в съотношение 2:1 с метионина, 3:1 с триптофана и т. н. Ако не сте сигурни, посъветвайте се с аптекаря или с добър лекар. Трябва ви препарат, който следва модела на естествените белтъчини, за да извлечете от него най-голяма полза.

ВНИМАНИЕ! Опасно е редовно да се замества храната с добавка или добавките да се вземат в грамадни дози без лекарско предписание. Винаги ги дръжте на недостъпно за деца място.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16498994827271 Seconds