Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Е/С/А

На редакционната поща получихме следния въпрос:

От години използвам комбинацията Е/С/А  разбира се комбинацията работи, но мразя нервниченето, което предизвиква ефедрина. Има ли как да получа същите резултатите,  без ефедрата.
М.И – София


Получаваме телефонни обаждания и от хора търсещи  продукт подобен Е/С/А, но без съдържание на ефедрин.
Съществува ли такъв продукт?
Възможно ли е това?
Поради големия интерес към подобна комбинация ще отговорим под формата на статия:

Нека първо изясним какво е Е/С/А.
Това изпитана термогенична комбинация от ефедрин, кофеин, аспирин. Също известен като "термогеничен коктейл", този продукт е клинично изпитана смес за изгаряне на мазнини. Продава се и в готова форма но най-често употребяващите го използват трите съставки по отделно. Повече от вероятно е да сте го използвали успешно.
Термогенезата е процес чрез който тялото генерира топлина (енергия) и така повишава матаболизма и изгаря повече калории. При термогеничното състояние, тялото ви изгаря мазнината и вие в последствие изглеждате като "обелен".Комбинацията от ефедрин и кофеин упражнява по-силен, съвместен ефект. Ефедринът повишава липолизата, процесът чрез който се освобождават мазнини и се разграждат на мастни киселини. Ефедринът стимулира нарастването на норепинефрин и епинефрин, които на свой ред, се закрепват към на алфа и бета- адренергични рецептори. Това дава началото на верига от реакции, които накрая разлагат мазнината, за да бъде използвана като енергия. Кофеинът функционира като спира PDE (фосфодиестерас), ензим, който иначе намалява сАМР (цикличен аденозин монофосфат). Като спира PDE, сАМР продължава да функционира в процеса на изгаряне на мазнини. Заедно, ефедрина и кофеина са удара за нокаут в борбата срещу мазнината.

Как действа  Е/С/А и какви са ползите:
• Повишава термогенезата
• Повишава липолизата
• Максимализира топенето на мазнините
• Строга дефиниция
• Увеличаване масата без мазнини

Варианта да използвате комбинацията без ефедрин е като го замените citrus aurantium (синефрин, по-безобиден, но не по-малко силна алтернатива на ефедрина)
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2785439491272 Seconds