Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Екдистен (Ecdisten)
Много често културисти и други спортисти  задават въпроса могат ли Екдистен (Ecdisten),  Левзея (Leuzea-Rhaponticum) и Еленов  корен (Maral root) да им помогнат за растежа на мускулите. Много от тях желаят да постигнат големи мускули, без да използват  така наречената “химия”. Ако се проучи опита на дълго тренирали спортисти, които са ползвали Екдистен (Ecdisten, Ecdystenum),  Левзея (Leuzea-Rhaponticum) и Еленов  корен (Maral root), става ясно , че много от трениращите посочват няколко положителни ефекта. Според тях нарастват физическите и психическите възможности на човека, по- бързо се възстановява организмът дори след твърде тежки натоварвания, съкращава се времето за зарастване на рани или възстановяване от други травми. Всичко това става още по-значимо поради пълната безопасност за здравето. Що се касае до растежа на мускулите, те растат , но не от вземането на самите препарати, а от увеличената издръжливост при тренировките, от повишената сила и възможност за възстановяване. Така че без усилени тренировки, няма да се постигнат мечтаните мускули.
Ecdy-Steel е БГ препарат на базата на Екдистен

В професионалния спорт Екдистен (Ecdisten), Левзея (Leuzea-Rhaponticum) и Еленов  корен (Maral root) се използват още от началото на 70-те години на 20 век. Първи ги прилагат руските спортисти за постигане на физическа издръжливост, психическа устойчивост и естествено по-високи постижения в различни видове спорт. И трите препарат оказват  благотворно въздействие на сърцето, повишават имунитета и устойчивостта към стрес. Съдействат за растежа на мускулите, имат силен антиоксидантен ефект. Сухият прах и екстрактът от Левзея се влагат в много продукти от специализираните менюта на топбилдери и други спортисти. Приети по време на интензивни тренировки, препаратите повишават силата както при аеробни, така и при анаеробни натоварвания.
Ecdisten /Екдистен/ (старо название Retibol) е ключова активна фармакологична субстанция от корените на билката LEUZEA CARTHAMOIDES (руската LEUZEA). На външен вид  препаратът е кристален прах или малки гранули. Произведеният в Русия е бял на цвят, с леко кремав оттенък, а този от САЩ – бледожълт. Съдържа 2-3  растителни стероида , 2 микроелемента - цинк и магнезий и Витамин В6. За по-добра концентрация се елиминират всички баластни вещества от корените на билката и се оставят само растителните стероиди. Препаратът е на пазара и във форма на таблетки.
Ecdisten е мощно  безвредно анаболно решение. По молекулярния си механизъм на действие Екдистен е  сходен с анаболните стероиди (свързва се с рецепторите на мембраните на  мускулните клетки, пренася се с цитоплазмените рецептори в ядрото на клетките, където регулира синтеза на нуклеиновата киселина, която на свой ред контролира синтеза на белтъка). Както показват многочислените изследвания, независимо от стероидната структура, той няма вредните ефекти на анаболните стероиди. Според научни проучвания препаратът увеличава синтеза на протеин 3 пъти, докато известният анаболен стероид methandrostenolone увеличава синтеза на протеин 1,5 пъти. Екдистен увеличава задържането на азот, подобрява издръжливостта, кръвообращението, контрола над теглото. Той е съвършено допълнение към високопротеинова диета. Използването на Екдистен (Ecdisten) може да помогне безопасно и ефективно за оформянето на отлична мускулатура. Този продукт е с много висок анаболен ефект, който се сравнява с най-широко разпространените стероиди в света като "Deca durabolin" - т.е. Nandrolone.
Оригиналната версия е разработена от Узбекистанската академия на науките в опитна лаборатория. Първите разфасовки са кутийки с по 100 таблетки от 5 мг. Продуктът има патентен номер 87.848.5. Днес препаратът се произвежда в Узбекистан, САЩ, Чехия.


Минималната дозировка е по 1 /една/ таблетка на 10 кг телесно тегло.  Добре е приемът да се прави на няколко пъти през деня, като таблетките се смучат, поставени  под езика. Казахме вече, че трябва да се комбинира препарата с големи дози суроватъчен протеин. По-подходящи са дългите цикли на прием, когато целта е нарастване на мускулите, а  късите цикли са подходящи само за поддръжка. Подходящо е  дозата да се увеличава постепенно. Когато се постигне оптимално анаболизиране, трябва да се задържи известно време дозата. На практика Екдистен не се проявява като допинг. Използването на Екдистен (2- 4 таблетки) едновременно с прием на  протеин съдейства за по-силно протичане на анаболните процеси. Приемът може да е от 10 до 20 дни. Както   вече е доказано, приемът на Екдистен е целесъобразно да се комбинира, освен с протеин, и с  витамин B6, В12. Дългият  прием на Екдистен даже в големи дози (по 8-10 таблетки на ден в течение 1-2 месеца) не предизвиква нарушения в съдържанието на  основните хормони  на организма (кортизол, соматотропин, тестостерон, инсулин).

Освен Екдистен в Русия се произвежда  и Леветон,  който освен  витамините С и Е, съдържа  екстракт от  корени на Левзея (което е 2,5 мг Екдистен във всяка таблетка).

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.25686192512512 Seconds