Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Екстракт от охлюви, срещу язва

Екстрактът от охлюви стана хит през последните години и причината за това е ефектът от продуктите, които се съдържат в него. На световния пазар се предлагат различни продукти с екстракт от охлюви, като кремове и маски за лице, тоалетно мляко, шампоани, сапуни и др., но екстрактът, изолиран и пречистен от слузта на българския охлюв, е обект на задълбочени научни изследвания. Биохимичният анализ на екстракта от охлюви, показва, че представлява комплекс от гликозилирани съединения, като глюкозаминогликани, гликопротеини и протеогликани. Това са сложни молекули с въглехидратни вериги, разтворими протеини, уронови киселини и няколко олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо).

Експертите потвърждават съдържанието на регенеративни компоненти в екстракта, като алантоин, колаген и еластин, които са доста близки до тези в човешката кожа. Те  проникнат дълбоко в нея и стимулират образуването на нови еластинови, колагенови и пигментни клетки. Секретът на охлюва има специфични антимикробни и анти бактериални свойства. Унищожава бактериите – ешерихия коли, стафилококи и други, които често предизвикват възпаления. Поради наличието на редица пептиди, проявяващи антибактериални свойства, екстрактът от охлюви може успешно да се прилага в комбинация с антибиотична терапия срещу инфекции, причинени от Helicobacter pylori. Той действа като естествен антибиотик, който е по-ефективен от лекарствата, към които често се развива резистентност.
 
Концентрацията на мед и мед-съдържащи пептиди в екстракта е забележителена. Мед-съдържащите пептиди имат свойството да стимулират колагенообразуването и регенерират тъканите и лигавицата.  Известна е пряката роля на медните йони да улесняват ангиогенезата (растежа на нови кръвоносни съдове), което играе централна роля за заздравяване на раните.
 
Ето защо на вашето внимание искаме да представим уникалния по рода си продукт: Снейл Елексир (продукта е наличен в нашият онлай магазин)

КУПИ ОНЛАЙН
 
Кажете STOP на стомашно-чревните неразположения!

Екстракт от охлюви


Сироп, разработен изцяло на базата на натурален компонент–екстракт от слузта на охлюви от вида Helix aspersa.
 
Използва се  при:
 ◦стомашно-чревни проблеми при киселини и тежест в стомаха
 ◦стимулира имунната система
 ◦ефикасен при трудно зарастващи язви и рани, и инфекциозни заболявания
 ◦има антиоксидантно и тонизиращо действие
 ◦действието на сиропа е подсилено чрез допълнително добавени компоненти като витамини C, Д-пантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от слуз подпомагат регенеративните процеси.
 
Употреба на препарата:
 
Хранителна добавка, на основата на концентриран екстракт от слуз на охлюви за вътрешна употреба.
 
Сиропът против гастрит и язва  е натурален продукт, лесен за употреба
 
Препоръчвана дневна доза:15-20 ml
 
Начин на приложение:
 
Три пъти дневно, преди хранене по 5 ml  

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.22004818916321 Seconds