Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Зеолит и Спорт

Зеолит е минерал които  помага да се отървете от всички замърсители и химикали в тялото.  Или с други думи помага ви да живеете по-здравословен живот.
Нашето ежедневие е изпълнено с консумацията  на хранителни продукти с добавени консерванти и химикали, лекарства, алкохол, дим, дишане на замърсен въздух, пиене на прекалено много газирани напитки, всичко това води до отлагане  на токсини и химикали в човешкото тяло.
На много хора  това не им допада,  те искат да живеят по-здравословен живот.

За това те се опитват с помощта на упражнения, хранителни добавки и здравословни храни да постигната тази цел.
Когато става въпрос за здраве трябва да се знае, че то резултат от комплексно отношение към начина на живот. Всеки един от компонентите спорт, храна и добавки има своята роля.
Добавки с естествен произход като зеолит са един от начините за защита на тялото от вредни въздействия от всякакъв вид.
Защо определяме зеолит като естествена и напълно безвредна хранителна добавка, която може да е от помощ на всеки спортуващ:

1. Безопасна е независимо от приетата доза.

2. Няма никакви странични ефекти

3. Може да се комбинира с всякакви медикаменти и добавки, като не променя тяхното действие, но способства за изхвърлянето на отпадните продукти в следствие на тяхната употреба.

4. Добавка има напълно натурален произход: естествени вулканични скали


5. Пречиства кръвта, тялото и кожата от токсини в рамките на период от 6 до 8 часа

6. Премахва тежките метали, вредни вещества от всякакъв вид. Елементи като олово, живак, кадмий и арсен с които е наситено нашето тялото започват да се изчистват чрез урината в рамките на период от 6 часа след първата доза.

7. Повечето от спортуващите употребяват много големи количества месо и местни продукти. Преработени меса съдържат нитрозамини, които могат да бъдат доста опасни за човешкия организъм. Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с вторични амини. Образуването на нитрозамините става при определени условия - висока киселинност на средата (като тази в стомаха), високи температури (като при пържене) и др.
Нитрозамините са силно канцерогенни. Присъствието им е най-голямо в храни (особено в меса), които преди това са обработени с натриев нитрит. Натриевият нитрит се прибавя към много меса (бекон, шунка, наденици и др.), за да забави развитието на бактерии и да предпази пресните червени меса от потъмняване. Под въздействието на топлина - при готвене на месото, натриевият нитрит взаимодейства с амините, които винаги присъстват в него и се образуват нитрозамини. Също така нитритите от храната с амините в стомаха образуват нитрозамини и това често води до рак на стомаха. Съдържанието на нитрити в храната е намалено на половина в последните 30 години. Цигареният дим съдържа N-нитрозодиметиламин (ON-N(CH3)2). При изпушване на 1 кутия цигари, в човешкото тяло навлизат 0.8 mg N-нитрозодиметиламин.

8. Зеолит спомага за намаляването кръвната захар. Ниската кръвна захар е важен фактор за секрецията на растежен хормон.

9. Зеолит напълно нормализира минералния обмен в организма. Това го прави добро спомагателно средство при борбата с целулит

10. Помага за нормализиране на обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите. По този начин коригира наднорменото тегло!

11. Зеолит е високоефективно средство за премахване на мускулните болки, възникващи при повишени физически натоварвания (абсорбира млечната киселина от мускулите).
При това без да се наблюдават странични ефекти характерни за употребата на сода или други алкализиращи добавки.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.4453010559082 Seconds