Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Липоева киселина
Осигурява несравнима защита срещу свободните радикали. Често наричана универсален антиоксидант, липоевата киселина е витаминоподобно вещество, което организмът си произвежда сам. За разлика от другите синтезирани в тялото оксиданти, които имат конкретно предназначение, липоевата киселина не е нито само мастно, нито само водоразтворима, усилва действието на другите антиоксиданти и има универсално приложение.


Ако например, запасите би от витамините антиоксиданти С и Е са недостатъчни, липоевата киселина може временно да ги замести. Благодарение на способността си да преодоляба кръвномозъчната бариера, тя може да поправя вредата от инсултите върху мозъка. Липоевата киселина нормализира кръвната захар и предпазва от сериозни усложнения при диабет.

Съвети за храната и добавките: С напредването на възрастта организмът престава да произвежда достатъчно количество липоева киселина. Ако сте минали четиридесетте, добре е да помислите за добавки. Липоевата киселина съществува под формата на таблетки, а е включена и в антиоксидантни препарати. Аз препоръчвам една или две таблетки по 50мг. дневно.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16838502883911 Seconds