Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Орнитин и аргинин – дует аминокиселини
Орнитин и аргинин - две от аминокиселините, участващи в производството на хормона на растежа, се нареждат сред най-популярните добавки на аминокиселини, най-вече защото ви помагат да отслабнете и да се стегнете, докато спите (защото тогава се отделя този хормон).


Докато някои хормони карат тялото да трупа мазнини, хормонът на растежа ги мобилизира и не само ви прави по-стройни, но и ви осигурява повече енергия.
Орнитинът стимулира отделянето на инсулин и му помага да действа като анаболен (стимулиращ натрупването на мускули) хормон, ето защо културистите го използват все повече и повече. Вземането на допълнителен орнитин повишава и нивото на аргинина в организма. (Всъщност аргининът се получава от орнитин и отново го отделя в един непрекъснат цикъл.)
Тъй като орнитинът и аргининът са тясно свързани, особеностите и предупрежденията за единия важат и за другия. Като добавка орнитинът действа най-добре, когато се взема едновременно и по един и същи начин с аргинина (на гладно, със сок или вода, без белтъчини).
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17994999885559 Seconds