Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Пост стероидно обезводняване с Зеолит

По-голяма част от трениращите бодибилдинг желаят да покачат своята мускулна маса. Това ги мотивира да използват добавки или медикаменти, които стимулират мускулния растеж. Част от тези продукти задържат вода в организма. Това в периода на покачване на мускулна маса е благоприятно, защото мускулът се развива и расте само когато организмът е добре хидратиран. Над този факт трябва много да се замислят всички, които изказват негативни мнения за тези препарати по отношение на тези им своиства. По-запознатите с бодибилдинга като спорт отдавана са разбрали, че тренировката трябва да се разделя на макро и микро цикли и всеки от тях да си има цел.

 

Неминуемо всяка година настъпва етап, в който трениращият желае да приведе грубата физика във форма за показване. За някои мотивировката е състезателният подиум, за други плажът. Важното е, че целите са еднакви: премахване на подкожните мазнини и водната задръжка. Ефективната борба върху тези два проблема води до появата на нафибрена и изразена мускулатура. Обикновено задръжката на вода се премахва посредством диуретици и прекратяване приема на хранителни вещества, които я стимулират.

Сега искам да ви предложа да експериментирате с един нов метод. Той се основа на приема на Rhodosorb-H.

Това е продукт, които съдържа 100% натурален и безвреден природен продукт – Зеолит.

Зеолитът се приема с цел превенция на много болести: онкологични заболявания, диабет тип II, целулит и други. Значително намалява вредите от радиоактивно облъчване и приема на токсини.

Голяма част от тези проблеми, предполагам, не ви касаят. Но ви касае нещо, което споделят научните среди.

Зеолитът има един макар и лесно решим недостатък. При приема му се наблюдава силна дехидратация. Затова на тези, които го използват с лечебна цел, се препоръчва завишаване употребата на течности. Именно този страничен ефект ви предлагам да използвате. Освен това след стероиден цикъл в организма има много метаболити, а както споменах по-горе, Зеолитът е много ефикасен при наличие на токсини в организма. Той има и силно изразен имуномодулиращ ефект – нещо, от което определено се нуждаете след стероиден цикъл.

Така че да обобщим. Имате възможност да замените диуретиците, които определено не са най-безвредните вещества, освен това попадат в допинг листата, с препарат, който не само е безвреден, но ще повиши дейността на имунната ви система, и ще помогне да се освободите от вредните вещества. А според последни проучвания в спортната медицина значително трябва да намали и времето, в което употребата на стероиди е откриваема. Именно защото помага за по-бързото изчистване от токсини.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2772901058197 Seconds