Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
CGT
CGT
12.00 BGL
Купи
Reload
Reload
45.00 BGL
Купи
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи
Пост стероидно обезводняване с Зеолит

По-голяма част от трениращите бодибилдинг желаят да покачат своята мускулна маса. Това ги мотивира да използват добавки или медикаменти, които стимулират мускулния растеж. Част от тези продукти задържат вода в организма. Това в периода на покачване на мускулна маса е благоприятно, защото мускулът се развива и расте само когато организмът е добре хидратиран. Над този факт трябва много да се замислят всички, които изказват негативни мнения за тези препарати по отношение на тези им своиства. По-запознатите с бодибилдинга като спорт отдавана са разбрали, че тренировката трябва да се разделя на макро и микро цикли и всеки от тях да си има цел.

 

Неминуемо всяка година настъпва етап, в който трениращият желае да приведе грубата физика във форма за показване. За някои мотивировката е състезателният подиум, за други плажът. Важното е, че целите са еднакви: премахване на подкожните мазнини и водната задръжка. Ефективната борба върху тези два проблема води до появата на нафибрена и изразена мускулатура. Обикновено задръжката на вода се премахва посредством диуретици и прекратяване приема на хранителни вещества, които я стимулират.

Сега искам да ви предложа да експериментирате с един нов метод. Той се основа на приема на Rhodosorb-H.

Това е продукт, които съдържа 100% натурален и безвреден природен продукт – Зеолит.

Зеолитът се приема с цел превенция на много болести: онкологични заболявания, диабет тип II, целулит и други. Значително намалява вредите от радиоактивно облъчване и приема на токсини.

Голяма част от тези проблеми, предполагам, не ви касаят. Но ви касае нещо, което споделят научните среди.

Зеолитът има един макар и лесно решим недостатък. При приема му се наблюдава силна дехидратация. Затова на тези, които го използват с лечебна цел, се препоръчва завишаване употребата на течности. Именно този страничен ефект ви предлагам да използвате. Освен това след стероиден цикъл в организма има много метаболити, а както споменах по-горе, Зеолитът е много ефикасен при наличие на токсини в организма. Той има и силно изразен имуномодулиращ ефект – нещо, от което определено се нуждаете след стероиден цикъл.

Така че да обобщим. Имате възможност да замените диуретиците, които определено не са най-безвредните вещества, освен това попадат в допинг листата, с препарат, който не само е безвреден, но ще повиши дейността на имунната ви система, и ще помогне да се освободите от вредните вещества. А според последни проучвания в спортната медицина значително трябва да намали и времето, в което употребата на стероиди е откриваема. Именно защото помага за по-бързото изчистване от токсини.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2044620513916 Seconds