Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Неопренов суичър Explode
Неопренов суичър Explode
39.00 BGL
12.00 BGL
Спестявате: 27.00 BGL
Купи
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Проантоцианидини и антоцианидини
Проантоцианидини и антоцианидини (известни още като олигомерни проантоцианидини). Тези флавоноиди (или по-точно „флавонали") са мощни защитници на съдовата система и притежават удивителната способност да свързват и укрепват многото видове колаген в организма особено в меките тъкани, сухожилията, ставните връзки и костите.
 

По този начин те подпомагат доброто оросяване на всички жлези и органи (а това е от решаващо значение за предпазването и лечението на болестите), лекуват проблеми, свързани с крехкостта на капилярите (синини, разширени вени, хемороиди) и спомагат много за предпазването от остеопороза. Освен това са благотворни за спортистите и маниаците на тема фитнес, защото са водоразтворими, т.е. неутрализират свободните радикали в тъканните течности, появили се в резултат на тежките тренировки.

Съвети за храната и добавките:
Проантоцианидини и антоцианидини се извличат най-вече от гроздовите семки и боровата кора.
Пикногенол - абсолютно естествена субстанция, открита през 16-ти век. – един от малкото антиоксиданти, преодолява краво мозъчната бариера и предпазва мозъка и нервната тъкан от окисление, се е превърнал в синоним на ползата от боровата кора, макар че всъщност е търговското име на патентован процес за извличане на флавоноиди и други вещества от кората и 50-60% от него са проантоцианидини. Тези флавоноиди се намират и в други плодове и зеленчуци, но тъй като кората, дръжките, листата и люспите не са любимата храна на повечето хора, обикновено се изхвърлят. За щастие, има и добавки. Аз препоръчвам до три таблетки по 30-100 мг проантоцианидини дневно, между храненията. За предпочитане са таблетките с екстракт от гроздови семки и люспи. (Вземайте по-малката доза, освен ако не сте над шестдесет и пет годишни или ако имунната Ви система не е отслабена.)
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21153497695923 Seconds