Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Протеинова вафла Explode
протеиновa вафла Explode 

 По голяма част от учащите или работещите които  тренират се сблъскват с проблема на правилното спортно хранене. Много пъти чувствате неудобство да извадите пред колегите кутиите с пържолите и варения ориз. Изпадате в дилема дали е по-добре да ви одумват или по-добре да запазите трудно изградената мускулна маса. Хората с добро материално състояние могат да си позволят да отидат на ресторант и там да подберат правилните храни. Друг аналог  са протеиновите напитки.

КУПИ СЕГА

Но носенето на шейкър и дозата протеин също понякога е затрудняващо. Именно за тези ситуации Explode  са създали своята протеинова вафла. Продукт който не може да замести храненето. Но когато трябва да набавите своите калории и протеини тя може да ви помогне. Вафлата е с тегло 40 грама и със съдържание на протеин 30%. Съдържанието и я прави най-близка до така наречените гейнери (въглехидратно белтъчни  комплекси) .
Протеиновта вафла Explode е идеална и за следтренировъчна консумация за ускоряване затварянето на въглехидратния прозорец. Източника на протеин е 80 % суроватъчен протеин от най-високо качество. Протеиновата вафла е с препоръчителна цена за търговците 0.85лв. Което поне според нас я прави сравнително достъпна. Това което я отличава от повечето протеинови барове е имено вкусът на обикновенна тунквана вафла с шоколад. Според екипа на Фитнес Бг едно приятно разнообразие на пазара на хранителни добавки и спортни храни.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.30718398094177 Seconds