Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Блуза Explode
Блуза Explode
26.00 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи
Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи
3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи
Протеинова матрица - 6 Pro
Протеинова матрица 

Новата протеинова матрица на Explode вече е факт. Потребителите могат да се сдобия с продукта 6 Pro  и от нашият интернет магазин.
Протеиновата матрица, както подсказва и самото име, е съставена от шест протеинови източника: Суроватъчен протеин, Яйчен протеин, Млечен протеин, Желатинов хидролизат, Грахов протеин и Соев протеин. Протеиновата матрица на 6 Pro е съставена от бързо и бавно освобождаващи се протеини, което означава, че протеини от най-високо качество осигуряват постоянно и незабавно захранване с енергия на мускулите и цялото тяло.

Продукта може да закупите от тук 

6 Pro е протеинова система от ново поколение, създадена да храни мускула в продължителен период от време, като предотвратява неговия разпад и му помага да расте по-бързо. След тренировка, мускулите ви се нуждаят от внезапно приемане на протеин, който да се разгради бързо. Поради тази причина 6 Pro съдържа оптимални количества WPC. За периодите между тренировките, храненетата и по време на сън, мускулите продължават да се хранят и това е периодът, когато протеинът се усвоява най-добре. Затова от Explode са добавили бавно разградим протеин от мляко, яйчни белтъци, соя и грах, които в комбинция работят още по-добре.
Използвани са виссоко процентни протеини, концентарти и изолати, което позволява постигането на продукт, който в една доза от 40 грама ви предоставя:
протеин – 33.3g
мазнини – 1.9g
въглехидрати – 1.8g
BCAA - 6g. 
глутамин и прекурсори - 5g.


Добро впечатление прави, че производителят се е постарал да предостави на етикета на продукта максимално разширена информация, както за вложениете суровини като количество и вид, така и за тяхното предназначение и роля. Това е осбено важно, защото много от производителите на протеинови матрици само упоменават източниците, но премълчават тяхната концентрация.
Повишеното съдържание на ВСАА и Глутамин създават невероятен аминокиселинен профил на продукта.

6 Pro не съдържа аспартам.

Всичко това превръща 6 Pro в пълноценна хранителна добавка за тежко трениращи спортисти. Целта на 6 Pro е да стимулира процеса на натрупване на мускулна маса чрез оптимално захранване на тялото с аминокиселини и без натрупване на мазнини.
6 Pro е истински агресивен протеинов бленд, проектиран за силови атлети, стремящи се към високи спортни резултати. Протеиновият комплекс 6 Pro със своята оптимално изградена формула е отличен избор не само за сериозно трениращи спортисти, а и за хора, които желаят да променят коренно физиката си.

 

Пълна информация за продукта 6 Pro

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16179800033569 Seconds