Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Протеинова матрица - 6 Pro
Протеинова матрица 

Новата протеинова матрица на Explode вече е факт. Потребителите могат да се сдобия с продукта 6 Pro  и от нашият интернет магазин.
Протеиновата матрица, както подсказва и самото име, е съставена от шест протеинови източника: Суроватъчен протеин, Яйчен протеин, Млечен протеин, Желатинов хидролизат, Грахов протеин и Соев протеин. Протеиновата матрица на 6 Pro е съставена от бързо и бавно освобождаващи се протеини, което означава, че протеини от най-високо качество осигуряват постоянно и незабавно захранване с енергия на мускулите и цялото тяло.

Продукта може да закупите от тук 

6 Pro е протеинова система от ново поколение, създадена да храни мускула в продължителен период от време, като предотвратява неговия разпад и му помага да расте по-бързо. След тренировка, мускулите ви се нуждаят от внезапно приемане на протеин, който да се разгради бързо. Поради тази причина 6 Pro съдържа оптимални количества WPC. За периодите между тренировките, храненетата и по време на сън, мускулите продължават да се хранят и това е периодът, когато протеинът се усвоява най-добре. Затова от Explode са добавили бавно разградим протеин от мляко, яйчни белтъци, соя и грах, които в комбинция работят още по-добре.
Използвани са виссоко процентни протеини, концентарти и изолати, което позволява постигането на продукт, който в една доза от 40 грама ви предоставя:
протеин – 33.3g
мазнини – 1.9g
въглехидрати – 1.8g
BCAA - 6g. 
глутамин и прекурсори - 5g.


Добро впечатление прави, че производителят се е постарал да предостави на етикета на продукта максимално разширена информация, както за вложениете суровини като количество и вид, така и за тяхното предназначение и роля. Това е осбено важно, защото много от производителите на протеинови матрици само упоменават източниците, но премълчават тяхната концентрация.
Повишеното съдържание на ВСАА и Глутамин създават невероятен аминокиселинен профил на продукта.

6 Pro не съдържа аспартам.

Всичко това превръща 6 Pro в пълноценна хранителна добавка за тежко трениращи спортисти. Целта на 6 Pro е да стимулира процеса на натрупване на мускулна маса чрез оптимално захранване на тялото с аминокиселини и без натрупване на мазнини.
6 Pro е истински агресивен протеинов бленд, проектиран за силови атлети, стремящи се към високи спортни резултати. Протеиновият комплекс 6 Pro със своята оптимално изградена формула е отличен избор не само за сериозно трениращи спортисти, а и за хора, които желаят да променят коренно физиката си.

 

Пълна информация за продукта 6 Pro

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.25779414176941 Seconds