Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Протеин - основна добавка

След комплексните мултивитамини, вероятно няма по-добра спортна добавка от протеина, особено за атлети които желаят натрупване на мускулна  маса и постигане на максимални постижения. Независимо дали си атлет по вдигане на тежести или спринтьор, тялото ти е    изградено от мускули. А протеинът е храна за  мускулите. Независимо дали искаш да развиваш мускули или да ги поддържаш, протеинът доставя компонента за изграждането им. Всеки спортист трябва да добавя протеин в диетата си.

За протеина съществува една водеща философия: взимай правилния продукт в правилното време.

Всички протеини, от суроватка до соя, предлагат уникални свойства поради техният състав и микрофракции. За да получите най-доброто от всеки един, трябва да ги комбинирате по най-оптималния начин. За тези които не знаят как и кога да взимат отделните протеини или пък нямат финансова възможност за закупят няколко вида добро решение са протеиновите матрици. Формулите съдържат прецизно зададено съотношение от различни протеинови източници. В зависимост от целите: маса, диета или пък тежка тренировка, има специфичен Специализиран протеин (протеинова матрица) който е най-добрият за вас.

Протеина може да се комбинира с различни добавки.
Например, за тези които трупат маса Ecdy-Steel.
За желаещите да редуцират телесните мазнини има L- карнитин, подсилващ метаболизма. Подходящи са и антиоксиданти, електролити и витамини за подпомагане на тренировките. Която и формула да изберете, трябва да сте сигурни, че тя е направена точно за вас.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18767499923706 Seconds