Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи

Потник Explode
Потник Explode
10.00 BGL
6.00 BGL
Спестявате: 4.00 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Тениска EXPLODE 2013 - синя
Тениска EXPLODE 2013 - синя
15.00 BGL
Купи
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи
Explode L-Glutamine 500гр
Explode L-Glutamine 500гр
84.00 BGL
Купи
Суроватъчен протеин

Когато трябва да се изгради качествена мускулна маса, може би няма по-добра добавка от добрия протеин. Протеинът осигурява основния гръбнак на която и да било добра програма за добавки. Като културист вие знаете, че протеина (аминокиселините) спомага за мускулното развитие. Той не само осигурява основните строителни блокове за натрупване на маса, но също така може да окаже анаболно въздействие като стимулира синтеза на протеини като в същото време намалява загубата на протеини.

При протеина от значение е както качеството така и количеството. Протеин с по-високо качество означава по-чист, по-пречистен, по-лесно абсорбиращ протеин. Що се отнася до суроватъчния протеин, диапазонът по отношение на качеството е много голям. Веднъж счетен за отпадъчен вторичен продукт при производството на сирене, суроватъчният протеин е един от най-популярните и полезни източници на протеинови добавки в наши дни.

Има два основни типа на обработка на суроватката използвани днес: филтрация и йонна-обмяна. Всеки има своите плюсове и минуси.
Методите на Филтрацията (например, микрофилтрация на напречия-поток, ултрафилтрация, нанофилтрация) изискват участието на компоненти физически разделящи протеините с използването на мембранна филтърна система, задвижвана от налягането. Методите на филтрацията запазват ценните протеинови микрочастици на суроватката като гликомакропептиди (GMP), фактори на растежа, имуноглобулини, лактоферин, и други по-по-ефективно. От друга страна, Йонната обмяна, обикновено дава по-чисти суроватъчни продукти, с значително по-малко лактоза и мазнина. Обаче, тъй като йонният обмен използва сурови химически реактиви като, фосфорна киселина, хидрохлорна киселина и натрий хидроксид в производствения процес, много от гореспоменатите микрочастици се изгубват и променят свойствата си. Завършеният продукт съдържа значително по-мапки биохимични активни частици.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20888090133667 Seconds