Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Трибулус терестрис

Тази билка покачва нивото на тестостерона. Трябва ви обаче стандартизиран екстракт, в който има не по-малко от 80% общо сапонини и поне 60% фуростанолови сапонини плюс 40% протодиосцин. Взема се по предписанието на опаковката 5 дена, след което се спира за два дена, за период от 4 седмици. След 2 седмици почивка за възстановяване може да продължите цикъла по същия начин. Може да се вмъкне в циклите за маса и сила.

Препоръчван от нашата редакция продукт:  3Bul.Us

Препоръчваме ви именно този продукт поради следните предимства:

1. Всяка Ultra Size капсула съдържа 1000 мг Tribulus terrestris - повечето е конкуретните препарати се предлагат в капсули или таблетки от 250-300 мг.

2. Дневната доза на 3Bul.us е максимум 3 Ultra Size капсули = 10 -15 капсули от повечето от предлаганите конкуретни продукти.

3. Закупувате субстанция от 60. гр на цена само от 25.00 лв. За сравнение един от често търсените Бг фармацевтични препарати ви предлага 15 гр. субстанция на цена от 34.80 лв.

4. Използва се специална технология която ви гарантира, че в капсулите няма допълнително вложени оцветители, препарати за течливост и други вещества допълнително натоварващи бъбреците

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20658278465271 Seconds