Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Хормон на растежа - стимуланти
Това са хранителни вещества, които стимулират производството на хормона на растежа в организма. Този хормон се натрупва в хипофизата и тялото го отделя при сън, физическо натоварване и намален прием на храна.


Полезно действие:
Способства за изгарянето на мазнините и превръщането им в енергия, увеличава мускулната маса. Подобрява устойчивостта на болести.
Ускорява заздравяването на рани. Помага за възстановяването на тъканите. Укрепва съединителната тъкан, за да бъдат здрави сухожилията и ставните връзки. Усилва синтеза на белтъчини и спомага за растежа на мускулите. Понижава уреята в кръвта и урината.
Ако добавяте в режима си аминокиселини и витамини, които стимулират производството на хормона на растежа, то може да се върне на нивото от ранната зрелост.                
Важни стимулатори на хормона на растежа са аминокиселините:
Орнитин, аргинин, триптофан, глутамин, глицин и тирозин, които действат синергично (по-ефикасно заедно, отколкото поотделно) в комбинация с витамин B6, ниацинамида, цинка, калция, магнезия, калия и Витамин С, като задействат отделянето на хормона през нощта. Най-много от хормона се отделя около 90 минути след заспиването.

Нивото на хормона на растежа намалява с годините.

Някъде около 50-годишната ни възраст производството му практически спира. Ако обаче добавяте в режима си аминокиселини и витамини, които го стимулират, той може да се върне на нивото от годините на ранната зрелост.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.25080990791321 Seconds