Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Хранителни добавки преди тренировка

Дали тренировката ви ще е успешна или ще обречена на провал, зависи от това, какви добавки приемате преди нея. Предлагаме комбинация от четири задължителни продукта, който трябва да приемате до 30 минути преди тренировка.

Суроватъчният протеин е на първо място в нашия и вашия задължителен списък. Протеинът е хранително вещество за активните мускули, което предотвратява мускулната недостатъчност и спомага за нарастване на мускула.

Пилешките гърди, рибата, яйцата и всички други храни, източници на протеин са несравними със суроватката, защото за тях е необходимо повече време да се усвоят, ако искате да се възползвате от протеина по време на тренировка.

Верижно разклонените аминокиселини, като левцин , изолевцин и валин се съдържат в суроватката. Те са важен източник на енергия и участват в нарастването на мускула.

Приемете допълнителна доза ВСАА преди тренировка. Смятам, че не е необходимо да ви убеждавам във важността на креатина, при нарастване мускулната маса и сила. Стотици проучвания потвърждават полезното действие на креатина.

Знаете ли, че най-добрият момент за приемане на креатин е преди тренировка?

Креатинът доставя на мускулите бърза енергия, с която да направите още няколко повторения, затова им дайте необходимата доза, когато имат нужда. Проучване сочи, че приемът на бета-аланин преди тренировка, прави атлетите по-силни и спомага за натрупване на мускулна маса. Тази аминокиселина подсилва действието на креатина. Спортисти който комбинират креатин с бета-аланин, натрупват повече маса и сила.


От: д-р Джими Стопани

Предлагаме ви продукти от нашия онлайн магазин с които да изградите свояПАКЕТ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА


1. 100% EXPLODE WHEY PROTEIN 500 gr – 24.00 лв.

2. BCAA AMINO POWDER 100 gr – 16.00 лв.

3. CREATINE MONOHYDRATE EXPLODE 100 gr – 9.00 лв.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17467784881592 Seconds