Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Хрущял от акула
Това отне доста време, но най-сетне хрущялът от акула получава признание като възможно средство срещу различни видове рак. Пречистеният хрущял, извлечен от твърдата еластична материя, от която е изграден скелетът на акулата, съдържа едно съединение, което потиска образуването на нови кръвоносни съдове, нужни на туморите, за да растат, и по този начин практически ги лишава от храна.


Добавката на хрущял действа подобно на лекарствата ангистатин и ендостатин при лечението на саркома на Капоши и различни видове рак. Освен това укрепва имунната система, облекчава болките при артрит и възпалението на ставите, лекува псориазиса, склеродермията, екземите и куп други кожни болести. Предлага се на капсули и прахчета, но четете внимателно етикетите - не всички препарати съдържат 100% чист хрущял.
Внимание! Хрущялът от акула блокира способността на тялото да образува нови кръвоносни съдове, затова не бива да се взема от деца, културисти, бременни жени, йени, които се опитват да заченат, и от хора, които наскоро са прекарали инфаркт или сериозна операция.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.28972196578979 Seconds