Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Блуза Explode
Блуза Explode
26.00 BGL
Купи
Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи
Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
7-isopropoxyisoflavone

7-isopropoxyisoflavone ( Иприфлавон ) бе най-напред синтезиран в края на 1960 от естествено срещащи се изофлавони. Иприфлавонната анаболна активност е била сравнявана с анаболните стероиди, метенолон, оксандролон, и станазол. Благодарение на съдържанието си на анаболи , иприфлавон може изборно да увеличи немазната мускулна маса. Както метокси, иприфлавон също може да увеличи азотното задържане и протеиновия синтез като редуцира разлагането на протеина.

 

Ранните проучвания са отбелязали до 20% увеличения в теглото от използване на иприфлавон . Според фармакокинетичните изследвания, устното приемане на иприфлавон бързо се абсорбира и метаболизира в черния дроб.

Изследването показва че иприфлавон не оказва влияние на естрогенната активност у хората. Напротив, в някои случаи иприфлавон може в действителност да намали естрогенните нива. Поради тези причини, иприфлавон се използва от Европейски атлети в продължение на много години.

Поради тяхната природа, добавките които съдържат тези субстанции са първите истински и естествени алтернативи за прохормоните. Те са идеални за прохормоно-чувствителни бодибилдери и допинг-тествани атлети. Те също така предлагат огромен потенциал за "хората наддаващи трудно" поради ефекта на разделното хранене. Накрая, тези съставки могат дори да помогнат на потребителите на прохормони поради техните анти-ароматизационни действия.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.27941513061523 Seconds