Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Body Fibro Fuel - Explode

На повечето от нас ни се е случвало в даден етап от живота си да спазваме диета, а за някои това е и перманентно. Едва ли има някой, на когото не са му известни „страничните ефекти” от диетата - като нервност, при някои се появяват и проблеми със стомаха, умора и не на последно място - чувството за полупразен стомах. Да,  жалост това е и една от честите причини за провала на повечето диети.  Повечето диетолози (а и не само те) съветват да се яде на често и по-малки порции и да ставаме от масата преди да сме се нахранили напълно. Всичко това на пръв поглед звучи лесно, но е факт, че за много от хората на практика не се оказва толкова лесно. Особено ако става дума за човек, който е свикнал да си похапва солидни количества храна- ще му бъде доста трудно да се нахрани с една пържолка и зелена салата.

Освен това много хора, които не са се нахранили и не са заситили глада си изцяло продължават да мислят за храна през по-голямата част от времето или просто буквално броят минутите до следващото си хранене. За всеки, който има подобен проблем бих препоръчала нещо, което аз лично съм изпробвала - Body Fibro Fuel на фирмата Explode. Както и подсказва самото име на продукта основното му предназначение е да създаде усещане за ситост и да „запълни” стомаха преди основното хранене. Чрез своите съставки Body Fibro Fuel  подпомага редуцирането на теглото и то предимно за сметка на мазнините, а не на мускулната маса. 

Това е възможно, тъй като в него има висококачествен суроватъчен протеин, който предпазва мускулатурата. Но продуктът не съдържа само това. В него има и пектин. Както е известно, пектинът се съдържа в ябълките и широко използвано средство срещу лошия холестерол. Той също така изчиства организма от натрупаните токсини, особено тези, които се натрупват в чревния тракт. Но, за да може пектинът да има такова въздействие върху организма е нужно да изядете повече от една ябълка. Все пак не е  нужно да се тъпчете всеки ден с ябълки, за да си набавите нужното количество пектин. Той се продава и като хранителна добавка в аптеките във вид на прах. Но вече не е нужно да давате излишни пари само за пектина, тъй като той е част от Body Fibro Fuel, заедно с още много витамини, микроелементи и фибри.

Фибрите са важна част от диетата.

Те не се усвояват от организма, но го прочистват от вредните вещества и също така стимулира дейността на чревната система. Също така, приети с храната те забавят нейното разграждане като така създават усещане за ситост и не позволяват бързото покачване на кръвната захар. Те се съдържат в голямо количество в зеленчуците, плодовете и ядките. Много диетолози съветват да се ядат повече плодове и зеленчуци по време на диета. Да, те са богати на фибри, но има и още нещо. Прекалено голямото количество зеленчуци издува стомаха, като по този начин го разширява и по този начин се получава един парадокс- повечето хора, спазващи диета се стремят да намалят обема на стомаха си, да го стеснят, за да се научат да поемат по-малко храна. Освен това големите количества зеленчуци понякога затрудняват прекалено много храносмилателния процес и при хора с по-чувствителни стомаси е възможно да се появат болки в стомаха, киселини или отделяне на газове, както и нередовен стомах- диария или запек (като второто е по-често срещано). Затова някои хора предпочитат да си купуват фибри като хранителна добавка, но фибрите са една от главните съставки в продукта на Explode- Body Fibro Fuel. Затова вече не е нужно да се чудите как да си набавите повече фибри или с какво още да заситите глада си.

Ако използвате Body Fibro Fuel няма начин да не останете доволни.

Трябва само да разтворите около 20 грама три пъти на ден преди основните хранения (или 30 грама преди две от храненията ви) в малко вода. Разбърквате сместа, докато се оформи една сравнително хомогенна смес, която прилича на каша с подобен на бежов цвят (тук вече говоря от собствен опит). И не се притеснявайте, че ще ви бъде неприятно на вкус, по-скоро ще бъде обратното. На мен лично ми беше толкова вкусно, че всеки път, когато си разтварях определената доза ми се искаше да си разтворя половината опаковка. Трябва да изпиете сместа и веднага след това да изпиете около 200-250 мл вода около половин час преди хранене. Това ще позволи на Body Fibro Fuel да достигне до стомаха, където ще заеме опрделена част от него(без да ви създава усещане за тежест или подутост) и благодарение на него ще намалите приетата храна по време на самото хранене, тъй като самите вие вече няма да усещате толкова голям глад. Също така Body Fibro Fuel прибавя едва по около 50 ккал към едно от храненията ви. На ден ви е нужна дозата от 60 грама, които се разпределят на няколко приема.


Изводите са достатъчно убедителни: По-голямо усещане за ситост и по-малко за глад; богато съдържание на фибри; съдържание на пектин, както и на различни витамини, минерали и холин; продуктът съдържа и суроватъчен протеин, който предпазва мускулите; освен това Body Fibro Fuel не съдържа захари, което ви гарантира, че няма да повлияе на нивата на кръвната захар; също така е и приятен на вкус и без съдържание на консерванти.
Според мен това е един много добър продукт, който със сигурност би ви помогнал да намалите порциите си на половина, както и да си набавите нужното количество полезни вещества и фибри, които са ви особено нужи по време на диетата ви.

Автор: Йоана Лазова ( Yoanka )

Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума, участващи в конкурс с награден фонд. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.
 

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.37553095817566 Seconds