Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Ecdy-Steel
 ecdy steel
Ecdy-Steel  е суплемент които по ефект на натрупване на мускулна маса може да се сравнява с най-мощните стероиди. В същото време той се характеризира с абсолютна безвредност. Това се дължи на това че веществата които обуславят засилването на анаболните процеси в организма на трениращия - Tribulus terrestris, Ecdysterone (20-hydroxyecdysone), HMB - отдавна се прилагат в спорта и са доказали своята ефективност и безвредност.  Дневната доза  Ecdysterone (20-hydroxyecdysone) - 30 mg. , Tribulus terrestris – 1000 mg. и HMB 3000 mg. е балансирана така че да достави необходимите количества и от трите субстанци.  Ефекта - нарастване на мускулната маса и в същото време редукция на телесните мазнини.
Съставките на Ecdy-Steel  са  вещества които добре са познати на трениращите но нека все пак да поясним тяхното действие:
КУПИ СЕГА
Ecdysterone (20-hydroxyecdysone)
Използван още от началото на 70-те години на 20 век. Ecdysterone е ключова активна фармакологична субстанция от корените на билката Leuzea Carthamoides. На външен вид  препаратът е кристален прах или малки гранули. Първи гo прилагат руските спортисти за постигане на физическа издръжливост, психическа устойчивост и естествено по-високи постижения в различни видове спорт. Препаратa оказва  благотворно въздействие на сърцето, повишават имунитета и устойчивостта към стрес. Съдейства за растежа на мускулите, има силен антиоксидантен ефект. Ecdysterone е  сходен с анаболните стероиди (свързва се с рецепторите на мембраните на  мускулните клетки, пренася се с цитоплазмените рецептори в ядрото на клетките, където регулира синтеза на нуклеиновата киселина, която на свой ред контролира синтеза на белтъка). Както показват многочислените изследвания, независимо от стероидната структура, той няма вредните ефекти на анаболните стероиди. Според научни проучвания препаратът увеличава синтеза на протеин 3 пъти, докато известният анаболен стероид Methandrostenolone увеличава синтеза на протеин 1,5 пъти. Ecdysterone увеличава задържането на азот, подобрява издръжливостта, кръвообращението, контрола над теглото. Той е съвършено допълнение към високопротеинова диета. Използването на Ecdysterone може да помогне безопасно и ефективно за оформянето на отлична мускулатура. Този продукт е с много висок анаболен ефект, който се сравнява с най-широко разпространените стероиди в света като Deca durabolin. По-подходящи са дългите цикли на прием, когато целта е нарастване на мускулите, а  късите цикли са подходящи само за поддръжка. Подходящо е  дозата да се увеличава постепенно. Когато се постигне оптимално анаболизиране, трябва да се задържи известно време дозата. На практика Ecdysterone не се проявява като допинг. Използването на Ecdysterone (5- 10 mg. на килограм телесно тегло) едновременно с прием на  протеин (препоръчваме ви Explode 100 % Whey Pro или Silver pro) съдейства за по-силно протичане на анаболните процеси. Приемът може да е от 10 до 20 дни. Както   вече е доказано, приемът на Ecdysterone е целесъобразно да се комбинира, освен с протеин, и с  витамин B6, В12. Подходящ препарат за набавяне на тези витамини е дrуг препарат на Explode – Max Vital. Дългият  прием на Ecdysterone даже в големи дози не предизвиква нарушения в съдържанието на  основните хормони  на организма (кортизол, соматотропин, тестостерон, инсулин).

Tribulus terrestris

Първоначално Tribulus terrestris е “преоткрит” в помощ на българските щанги. Постоянно се говореше с някаква мистерия за него и прилагането му от Иван Абаджиев върху възпитаниците му по време на лагери преди световни първенства и олимпиади. Именно множеството световни титли и рекорди допълнително повишиха популярността на Tribulus terrestris
Безспорен факт обаче е, че екстрактите от трибулус не повлияват допинг пробите и преди състезания спортистите от скоростно-силовите спортове могат да го приемат. Основното му предназначение в спорта - увеличаване на тестостерона в организма по естествен път, както и за възстановяване на сперматогенезата след стероиден цикъл. Tribulus terrestris няма странични действия и не е отровен, даже и при високи дозировки.
Извършенo  е изследванe върху здрави мъже на възраст от 25 до 45 години. Резултатите допълнително повишават  интереса на културистите и другите атлети, към Tribulus terrestris. Контролната група приема по 750 - 1000 мг в продължение на 5 дни. Установeno е увеличаване нивото на тестостерона 30 и повече процента. А добре известен е факта че Тестостерона е един от най-силно анаболните хормони в човешкото тяло.

HBM (betahydroxymethylbutyrate)
HMB е съкращение за бета-хидрокси-бета-метилбутират- метаболит на незаменимата аминокиселина левцин.
Повечето анаболни и антикатаболни ефекти на левцина се приписват на неговия краен продукт, а именно HBM (betahydroxymethylbutyrate). Може би най-интересното за културистите е, че HMB увеличава изграждането на мускулна маса и  способства за намаляване на телесните  мазнини в резултат на тежките упражнения. По последни изследвания атлетите вземащи 3 гр. от HMB на ден са покачили три пъти чиста мускулна маса и два пъти и половина силата си в сравнение със спортисти използващи същата тренировъчна програма, но които  не са вземали препарата.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.29555511474609 Seconds