Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Ecdysterone

Биохимици занимаващи се със стероиди са класифицирали Ecdysterone като биологично-активна стероидна субстанция, която може да упражни анаболно действие в тялото. Първоначалните доклади сочат че Ecdysterone притежава по-широк спектър от анаболни ефекти върху скелетните мускули отколкото анаболния ефект на метандростенолона. Руски учени също така са открили,че този Ecdysterone осигурява ефект на анаболно действие сравним с леко анаболно/андрогенно лекарство.

 

В друго изследване състоящо се от 78 атлета, вземали комбинация от Ecdysterone и протеин са почувствали 6-7% покачване на масата и 9-10% намаление нивото на телесните мазнини. От съобщения, 100мг. от Ecdysterone може драматично да увеличи задържането на азот. Запазващото азота въздействия на Ecdysterone може да спомогне за увеличаване на количеството на натрупване на мускулна маса. По време на положителния етап от азотния баланс, протеина се използва за изграждането на мускулите. Ecdysterone също така има способността да увеличава продукцията на тестостерон.

В едно клинично проучване, Ecdysterone бе приеман в продължение на 10 дена, и след това време, бе подобрена сексуалната функция при хората приемали Ecdysterone.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.33951497077942 Seconds