Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи
Explode Champion Stack
Марката Explode е първата българска фирма, която успя да завладее голяма част от българския пазар, който е твърде консервативен и залага предимно на западни хранителни добавки заради тяхното високо качество. В интерес на истината, никой, преди да опита от продуктите на Explode, не е очаквал завидни резултати с тези български „боклуци”. Марката е създадена през 2006 година и за четири години успя да се наложи и утвърди на силно конкурентния български пазар за суплементи. Суровините за продуктите се доставят директно от Германия, а както се счита няма по-педантични към качеството от немците.


Множеството лабораторни тестове, проведени от потребителски лица, са показателни, че описаното на опаковката на продуктите съответства на реалното съдържание в кутиите. Стига се до извода, че Explode предлагат продукти, които се конкурират по качество дори с най-големите фирми производители в света. Също така с всяка изминала година марката разширява своята гама и предлага на клиентите си уникални продукти, които не съществуват никъде по света. Основният плюс на марката пред големите имена в суплементарния бизнес обаче е цената. Съотношението цена-качество при Explode е ненадминато. Тогава защо да се дават главозамайващи суми пари за западни продукти, като могат да се закупят евтини с аналогично качество?!
Твърде често хората казват, че определена добавка е изключителна и с нея се постигат невероятни резултати. На практика обаче никой суплемент, приеман самостоятелно, не е способен да даде видим резултат. Добрите резултати идват от комбинацията от хранителни добавки или т. нар. стак. И тъй като живеем в страна от бившия социалистически лагер, където икономическата криза винаги е налице, е редно да вземем впредвид и финансовите възможности на хората. И именно тук изниква марката Explode, която се явява спасителен пояс за всички трениращи, които искат всекидневен прогрес във фитнеса, както и максимално евтини хранителни добавки, без да е засегнато качеството. Който разполага с неограничени финанси, може да си закупи цялата гама продукти на марката и да достигне върхови резултати. За съжаление повечето хора не разполагат с толкова големи финансови възможности и е нужно да се задоволят с по-малко. Затова аз предлагам една комбинация от продукти на Explode, която е почти по джоба на всеки, а резултатите с този стак са напълно гарантирани. Продуктите, от които е съставен стака са следните: Explode Mass Gainer, Explode BCAA Amino Powder, Explode CGT и Explode Ecdy-Steel.
 
Explode Mass Gainer
Един чудесен избор за гейнер. При покачване на мускулна маса е нужно да се приемат и достатъчно въглехидрати заедно с протеина, за да се обезпечи енергийния разход и да се вкарат мускулите в анаболно състояние. Протеинът на Explode Whey Pro също би свършил работа, но впредвид биологичните нужди на организма по време на покачване на маса гейнерът е по-добрият от двата варианта. Explode Mass Gainer съдържа пълен аминокиселинен профил, съпътстван от чудесна въглехидратна матрица, съставена от прости и сложни захари за максимално усвояване на протеина. В гейнерът са добавени и така подценяваните минерални соли и микроелементи, които подпомагат възстановяването на организма след тежки натоварвания и поддържат здрава имунната система на атлета. Препоръчителната дневна доза на Explode Mass Gainer е 100 гр, приемана 2 пъти дневно, но в практиката са се утвърдили дози от 100 до 300 гр, дневно, разделени на няколко приема. Гейнерът се приема обикновено сутрин веднага след ставане, около 2 часа преди тренировка и непосредствено след тренировка. Гейнерът на Explode е с много високо качество и биологична стойност и не е в състояние да навреди на организма, което позволява да бъде използван непрекъснато, без почивка. В лицето на Explode Mass Gainer вие ще намерите незаменим приятел в изграждането на солидна мускулатура. Перфектният подбор на елементите в гейнера на Explode може да се конкурира с най-успешните продукти от такъв род в света, а цената е примамливо по-ниска.
 
Explode BCAA Amino Powder
Един изключителен продукт от фирма Explode. Последните изследвания в сферата на хранителните добавки показват, че аминокиселините BCAA оказват огромно влияние върху мускулния растеж и действат антикатаболно на мускулните клетки. За разлика от много западни фирми, които предлагат единствено капсулна форма на BCAA, Explode предлага BCAA както на капсули, така и на прах. Пудрата излиза много по-евтино от капсулите, а ефекта е същият(разбира се, капсулите са по-удобни за употреба) и ако не разполагате с много финанси е добре да си закупите BCAA на прах. Препоръчителната дневна доза на Explode BCAA Amino Powder е 1-5гр дневно, но е прието да се приема доза не-по малка от 3гр дневно. Най-доброто време за прием е преди и след тренировка, някои ги приемат и сутрин за подтискане на катаболните процеси. Explode BCAA Amino Powder е един чудесно балансиран продукт, в чиито състав са комбинирани в идеална пропорция трите аминокиселини с разклонена верига. И Explode отново не изневерява на себе си. Цената е просто фантастична на фона на качеството на продукта.
 
Еxplode CGT
Един много добре известен продукт, който е бил употребяван от всеки сериозно трениращ. В него са вложени 3 фундаментални продукта: креатин, глутамин и таурин в определена пропорция. Твърде често големите западни компании, в старанието си да улеснят максимално усвояването на съставките в продукта, добавят към продукта въглехидрати. От своя страна това води до завишаване секрецията на инсулин и тялото изпада в състояние на летаргия, тоест работоспособността се занижава значително. А както е известно, това е най-лошото което може да ви се случи на тренировка. Тук Explode отново доказват, че са на прав път. В техния продукт не се съдържат въглехидрати, дозата таурин е достатъчно голяма, за да се усвоят на нужното ниво глутамина и най-вече креатина, без да се стига до инсулинова летаргия, която да понижи мотивацията ви в фитнес залата. Добавката се приема около 15-тина минути преди тренировка, обикновено препоръчителната доза на Explode CGT е 5 гр, но може да достигне и 10 гр еднократен прием. Не е подходящо да се приема преди лягане, тъй като има риск от трудно заспиване. Цената отново е без коментар, а качеството е на нужната висота, както винаги. Вижда се, че много известни и популярни марки могат да вземат пример от Explode, особено при Explode CGT и последният продукт, който ще бъде изложен в статията – Explode Ecdy-Steel
 
Explode Ecdy-Steel
Един неповторим продукт на марка Explode.  Никоя друга фирма по света не предлага аналог на Explode Ecdy-Steel. Суплементът представлява комбинация от 3 много специфични съставки: Екдистен, HMB и Трибулус. Поотделно се предлагат от много марки, но тяхната сила се проявява в комбинация и именно затова Explode ги предлага заедно в един продукт. Екдистен е мощна съставка, която може да си съперничи по изграждане на мускулна маса с някои стероиди, без да причинява каквито и да било странични ефекти. Важно е да се оточни в случая, че екстрактът от Екдистен в Explode Ecdy-Steel е от билката Левзея, а не от други растения, които на практика са непотребни за фитнес цели и изграждане на мускули(доста фирми, дори и западни злоупотребяват с доверието на хората и влагат в своите продукти екстракти, които не оказват никакво влияние върху мускулния растеж).
HMB е другият изумителен продукт, който е вложен в Explode Ecdy-Steel. Често подценявана, но изумително сполучлива съставка. Действа силно антикатаболно, оттам съдейства и за покачването на мускулна маса. Друго изумително свойство е, че редуцира телесните мазнини, което е чудесна новина, особено в период на покачване на маса, когато се поемат твърде много калории и се трупат ненужни мазнини.
Трибулус е другият компонент от комбинацията. Всеизвестно е, че билката повишава либидото и тонизира организма. За по-заинтересованите обаче това е една много добра алтернатива на анаболните стероиди, особено ако се използва паралелно с други продукти, както е в случая. Трибулус повишава секрецията на тестостерон, което рефлектира върху мускулната маса. Отделно от това, билката ви позволява да тренирате по-усърдно и по-устремено в фитнес залата, заради тонизиращия си ефект. Българският трибулус е единствената билка, която дава резултати! Минимален брой са фирмите, които предлагат български трибулус. Дори една от водещите световни суплементарни фирми в бранша използва евтин трибулус, който не действа по никакъв начин на организма и е безполезна инвестиция. Explode естествено залага на българския трибулус и резултатите са налице.
Explode Ecdy-Steel
е страхотен продукт, който сам по себе си е едно малко чудо в света на добавките. Малцина са тези, които не са усетили силата на тази добавка. При доза от 12 хапчета на ден, в комбинация с много калории и останалите базисни добавки, човек се чувства страхотно, както в залата, така и извън нея. Цената отново е страхотна, а резултатите са зашеметителни.
С Explode Champion Stack резултатите в залата са гарантирани, стига да полагате нужните усилия и да имате мотивацията на шампион. При един двумесечен курс с добавките от стака, качествена храна и спиращи дъха тренировки, вие можете да покачите 5-10 кг чиста мускулна маса без каквито и да било пречки. Радващ е факта, че съществува българска фирма, която може да се конкурира с водещите световни фирми за суплементи на българския пазар. А цената е без конкуренция…
автор: DopingBG

Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума, участващи в конкурс с награден фонд. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21117091178894 Seconds