Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Explode Champion Stack
Марката Explode е първата българска фирма, която успя да завладее голяма част от българския пазар, който е твърде консервативен и залага предимно на западни хранителни добавки заради тяхното високо качество. В интерес на истината, никой, преди да опита от продуктите на Explode, не е очаквал завидни резултати с тези български „боклуци”. Марката е създадена през 2006 година и за четири години успя да се наложи и утвърди на силно конкурентния български пазар за суплементи. Суровините за продуктите се доставят директно от Германия, а както се счита няма по-педантични към качеството от немците.


Множеството лабораторни тестове, проведени от потребителски лица, са показателни, че описаното на опаковката на продуктите съответства на реалното съдържание в кутиите. Стига се до извода, че Explode предлагат продукти, които се конкурират по качество дори с най-големите фирми производители в света. Също така с всяка изминала година марката разширява своята гама и предлага на клиентите си уникални продукти, които не съществуват никъде по света. Основният плюс на марката пред големите имена в суплементарния бизнес обаче е цената. Съотношението цена-качество при Explode е ненадминато. Тогава защо да се дават главозамайващи суми пари за западни продукти, като могат да се закупят евтини с аналогично качество?!
Твърде често хората казват, че определена добавка е изключителна и с нея се постигат невероятни резултати. На практика обаче никой суплемент, приеман самостоятелно, не е способен да даде видим резултат. Добрите резултати идват от комбинацията от хранителни добавки или т. нар. стак. И тъй като живеем в страна от бившия социалистически лагер, където икономическата криза винаги е налице, е редно да вземем впредвид и финансовите възможности на хората. И именно тук изниква марката Explode, която се явява спасителен пояс за всички трениращи, които искат всекидневен прогрес във фитнеса, както и максимално евтини хранителни добавки, без да е засегнато качеството. Който разполага с неограничени финанси, може да си закупи цялата гама продукти на марката и да достигне върхови резултати. За съжаление повечето хора не разполагат с толкова големи финансови възможности и е нужно да се задоволят с по-малко. Затова аз предлагам една комбинация от продукти на Explode, която е почти по джоба на всеки, а резултатите с този стак са напълно гарантирани. Продуктите, от които е съставен стака са следните: Explode Mass Gainer, Explode BCAA Amino Powder, Explode CGT и Explode Ecdy-Steel.
 
Explode Mass Gainer
Един чудесен избор за гейнер. При покачване на мускулна маса е нужно да се приемат и достатъчно въглехидрати заедно с протеина, за да се обезпечи енергийния разход и да се вкарат мускулите в анаболно състояние. Протеинът на Explode Whey Pro също би свършил работа, но впредвид биологичните нужди на организма по време на покачване на маса гейнерът е по-добрият от двата варианта. Explode Mass Gainer съдържа пълен аминокиселинен профил, съпътстван от чудесна въглехидратна матрица, съставена от прости и сложни захари за максимално усвояване на протеина. В гейнерът са добавени и така подценяваните минерални соли и микроелементи, които подпомагат възстановяването на организма след тежки натоварвания и поддържат здрава имунната система на атлета. Препоръчителната дневна доза на Explode Mass Gainer е 100 гр, приемана 2 пъти дневно, но в практиката са се утвърдили дози от 100 до 300 гр, дневно, разделени на няколко приема. Гейнерът се приема обикновено сутрин веднага след ставане, около 2 часа преди тренировка и непосредствено след тренировка. Гейнерът на Explode е с много високо качество и биологична стойност и не е в състояние да навреди на организма, което позволява да бъде използван непрекъснато, без почивка. В лицето на Explode Mass Gainer вие ще намерите незаменим приятел в изграждането на солидна мускулатура. Перфектният подбор на елементите в гейнера на Explode може да се конкурира с най-успешните продукти от такъв род в света, а цената е примамливо по-ниска.
 
Explode BCAA Amino Powder
Един изключителен продукт от фирма Explode. Последните изследвания в сферата на хранителните добавки показват, че аминокиселините BCAA оказват огромно влияние върху мускулния растеж и действат антикатаболно на мускулните клетки. За разлика от много западни фирми, които предлагат единствено капсулна форма на BCAA, Explode предлага BCAA както на капсули, така и на прах. Пудрата излиза много по-евтино от капсулите, а ефекта е същият(разбира се, капсулите са по-удобни за употреба) и ако не разполагате с много финанси е добре да си закупите BCAA на прах. Препоръчителната дневна доза на Explode BCAA Amino Powder е 1-5гр дневно, но е прието да се приема доза не-по малка от 3гр дневно. Най-доброто време за прием е преди и след тренировка, някои ги приемат и сутрин за подтискане на катаболните процеси. Explode BCAA Amino Powder е един чудесно балансиран продукт, в чиито състав са комбинирани в идеална пропорция трите аминокиселини с разклонена верига. И Explode отново не изневерява на себе си. Цената е просто фантастична на фона на качеството на продукта.
 
Еxplode CGT
Един много добре известен продукт, който е бил употребяван от всеки сериозно трениращ. В него са вложени 3 фундаментални продукта: креатин, глутамин и таурин в определена пропорция. Твърде често големите западни компании, в старанието си да улеснят максимално усвояването на съставките в продукта, добавят към продукта въглехидрати. От своя страна това води до завишаване секрецията на инсулин и тялото изпада в състояние на летаргия, тоест работоспособността се занижава значително. А както е известно, това е най-лошото което може да ви се случи на тренировка. Тук Explode отново доказват, че са на прав път. В техния продукт не се съдържат въглехидрати, дозата таурин е достатъчно голяма, за да се усвоят на нужното ниво глутамина и най-вече креатина, без да се стига до инсулинова летаргия, която да понижи мотивацията ви в фитнес залата. Добавката се приема около 15-тина минути преди тренировка, обикновено препоръчителната доза на Explode CGT е 5 гр, но може да достигне и 10 гр еднократен прием. Не е подходящо да се приема преди лягане, тъй като има риск от трудно заспиване. Цената отново е без коментар, а качеството е на нужната висота, както винаги. Вижда се, че много известни и популярни марки могат да вземат пример от Explode, особено при Explode CGT и последният продукт, който ще бъде изложен в статията – Explode Ecdy-Steel
 
Explode Ecdy-Steel
Един неповторим продукт на марка Explode.  Никоя друга фирма по света не предлага аналог на Explode Ecdy-Steel. Суплементът представлява комбинация от 3 много специфични съставки: Екдистен, HMB и Трибулус. Поотделно се предлагат от много марки, но тяхната сила се проявява в комбинация и именно затова Explode ги предлага заедно в един продукт. Екдистен е мощна съставка, която може да си съперничи по изграждане на мускулна маса с някои стероиди, без да причинява каквито и да било странични ефекти. Важно е да се оточни в случая, че екстрактът от Екдистен в Explode Ecdy-Steel е от билката Левзея, а не от други растения, които на практика са непотребни за фитнес цели и изграждане на мускули(доста фирми, дори и западни злоупотребяват с доверието на хората и влагат в своите продукти екстракти, които не оказват никакво влияние върху мускулния растеж).
HMB е другият изумителен продукт, който е вложен в Explode Ecdy-Steel. Често подценявана, но изумително сполучлива съставка. Действа силно антикатаболно, оттам съдейства и за покачването на мускулна маса. Друго изумително свойство е, че редуцира телесните мазнини, което е чудесна новина, особено в период на покачване на маса, когато се поемат твърде много калории и се трупат ненужни мазнини.
Трибулус е другият компонент от комбинацията. Всеизвестно е, че билката повишава либидото и тонизира организма. За по-заинтересованите обаче това е една много добра алтернатива на анаболните стероиди, особено ако се използва паралелно с други продукти, както е в случая. Трибулус повишава секрецията на тестостерон, което рефлектира върху мускулната маса. Отделно от това, билката ви позволява да тренирате по-усърдно и по-устремено в фитнес залата, заради тонизиращия си ефект. Българският трибулус е единствената билка, която дава резултати! Минимален брой са фирмите, които предлагат български трибулус. Дори една от водещите световни суплементарни фирми в бранша използва евтин трибулус, който не действа по никакъв начин на организма и е безполезна инвестиция. Explode естествено залага на българския трибулус и резултатите са налице.
Explode Ecdy-Steel
е страхотен продукт, който сам по себе си е едно малко чудо в света на добавките. Малцина са тези, които не са усетили силата на тази добавка. При доза от 12 хапчета на ден, в комбинация с много калории и останалите базисни добавки, човек се чувства страхотно, както в залата, така и извън нея. Цената отново е страхотна, а резултатите са зашеметителни.
С Explode Champion Stack резултатите в залата са гарантирани, стига да полагате нужните усилия и да имате мотивацията на шампион. При един двумесечен курс с добавките от стака, качествена храна и спиращи дъха тренировки, вие можете да покачите 5-10 кг чиста мускулна маса без каквито и да било пречки. Радващ е факта, че съществува българска фирма, която може да се конкурира с водещите световни фирми за суплементи на българския пазар. А цената е без конкуренция…
автор: DopingBG

Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума, участващи в конкурс с награден фонд. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16275906562805 Seconds