Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Explode Pro Stack

XXI век сме. Нека вече не робуваме на догмите от 90-те години. Най-разпространената от тях е че „не можеш да качваш мускули и да гориш мазнини едновременно”. Е аз сега ще ви докажа, че това е възможно с приема на суплементи на фирма Explode. Преди да започнете да ме опровергавате се замислете как професионалните билдъри постигат едновременно качване на мускулна маса, като същевременно не увеличават процента на подкожни мазнини. Някои ще кажат: „Да, но те използват стероиди и спазват хранителен режим.”. Нима използват стероиди целогодишно?! – Не мисля. А за хранителния режим – всеки, който иска да постигне резултати в залата спазва диета. Ето че ви доказах, че не се различаваме по нищо освен по физиката от професионалистите. То тогава защо не постигнем резултатите, коите желаем, по тяхната методика. А именно „ Да покачим мускулната си маса, без образуване на подкожни мазнини с Explode Pro Stack.

Като за начало ще разгледаме 2 от най-доказалите се и най-изследваните хранителни добавки в световен мащаб : протеин и креатин.

6 Pro – Един отличен  6-компонентен протеин:

Whey Protein - най-богат аминокиселинен профил, особено на BCAA.  Той се преобразува в глюкоза и запълва гликогеновите запаси, когато те са изчерпани по време на тренировка.
Egg Protein – един от най-лесноусвояемите протеини. Също така той не съдържа лактоза, а тя е един от главните фактори за образуване на подкожна вода.
Casein – изключително бавноусвояем протеин. Той подпомага запазването на мускулите от разпад до 7 часа, като подържа високи нива на аминокиселини в тялото. Идеален за преди лягане.
Colagen Hydrolysate – източник на аминокиселини предпазващи от ставни болести, износване на ставите и подпомага възстановяването на ставни връзки. Изгражда структурата на съединителната тъкан, предпазвайки ни от възникване на травми и образуване на стрии.
Pea Protein – лесно усвояем бавен протеин с богат аминокиселинен профил и липса на мазнини.
Soy Protein – нова подобрена формула соев протеин, идеален за натрупване на чиста мускулна маса, намаляване на телесните мазнини и увеличаване на издръжливостта от умора.

Explode Creatine Ethyl Ester Malate – един от най-новите естери на креатина, основан върху креатин и алкохол. За разлика от монохидрата, етил естера не задържа вода и го прави идеален за хора с бъбречни проблеми. Идеята при създаването на този вид креатин е да има повече наличност на креатин в клетката. Учените са го постигнали като са увеличили разтворимостта на мазнините в него и така той минава много по-лесно през клетъчните мембрани. За да повишите усвояемостта на креатина с до 60% трябва да стимулирате инсулинната реакция. Това може да го постигнете като го приемете с натурални сокове, с ниска киселинност, или декстроза на прах. Подходящи сокове са от ябълки, круши, кайсии, праскови, банани и др. Неподходящи за тази цел са сокове от грейпфрут, портока, лимонада, поради високата си киселинност. Креатина покачва също и силата. Учени в университета във Виктория, Австралия направили проучване за 10 седмици и установили, че мъжете, приемащи креатин са покачили силата си на лежанката с 27%, в клека с 36% и в тягата с 25%. А както казва Арнолд : „По-якия мускул е по-голям мускул.”.
След ставане сутрин ни е нужен бърз приток на протеини и въглехидрати, за да прекрати катаболните процеси траещи през нощта. Тук идва на помощ Explode Mass Gainer. Той е богат на прости и сложни въглехидрати, на което се дължи и анаболния му ефект. Чрез добавената декстроза в него си набавяме нужните калории, за протичане на един спорен и тренировъчен ден. Също така неговото съотношение на белтъчини-въглехидрати е точно комбинирано за замяна на едно хранене, ако деня ви е доста ангажиран и нямате време да извадите кутиите с храна.

Следват две аминокиселини, увеличаващи хормона на растежа натурално :

Arginine Matrix Explode – аргининова матрица, съдържаща : L-arginine Base и L-arginine alpha-ketoglutarate. Аргинина чрез вътре =клетъчни процеси се синтезира в азотен окис (NO). А именно NO е една от трите фактора спомагащи за прореиновия синтез. По време на тренировка мускулната миофибрила нараства и се образуват дупки в саркоплазмата на мускулната клетка. Около нея хаотично обикалят NO (азоте окис), IGF (инсулинен растежен фактор) и VEGF (вътреклетъчен растецен фактор). След като се образува дупка в саркоплазмата тези 3 фактора я запълват и така мускулната клетка нараства, а именно трупаме мускулна маса. Също така аргинина разширява кръвоносните съдове и увеличава кръвообръщението. Така достига повече кръв до мускула и му помага да нарастне.
Explode L-Glutamine – най-изобилно присъстващата аминокиселина в свободна форма в мускулите и в повечето богати на протеин храни. Приемът и преди и след тренировка ускорява синтеза на протеин, забавя катаболизма и укрепва имунната система. Приет преди лягане глутамина увеличава секрецията на хормона на растежа от хипофизната жлеза. Но наскоро учените откриха още 1 приложение на глутамина. Той подтиска производството на хормона миостанин, който е „спирачка” в растежа на мускулите, образуващ се при стрес, диети и др.

Дотук с продуктите спомагащи за образуване на мускулна маса. Време е да представя и тези, които ще попречат за образуването на мазнини и ще премахнат излишните такива.
В комбинация Explode L-Carnitine Liquid + Sinephryne Explode могат да се постигнат завидни резултати в изгарянето на мазнините и да попречат на образуването на нови по напълно натурален начин.

Explode L-Carnitine Liquid – аминокиселина, подстркаваща потенетои съответно изгаряща подкожните мазнини. А едновременно с това, Л-карнитина ги превръща в свободна енергия. Не съществува стак за отслабване с отсъствието на Л-карнитин, а Explode ви  доставят един фармацевтично изчистен и в течна форма, което го прави по-лесен за приемане и по-добре усвоим.

Sinephryne Explode – името ви се струва познато ?! Да. Подобен на ефедрина, синефрина е също толкова ефективен, колкото и забранения ефедрин. Но разликата е там че синефрина въздейства само върху тези тъкани, които затлъстяват, а ефедрина действа върху всички тъкани. От там идват и неприятните му странични ефекти. Синефрина повишава термогенезата, а съответно и процента на подкожни мазнини, а също и подтиска апетита.
Последният суплемент към Explode Pro Pack e:

BCAA Amino Powder Explode -Той ни е необходим за да попречим на Л-Карнитина, синефрина и аеробните тренировки да загубим така желаните мускули. Разклонена верига аминокиселини (BCAA) : L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine. Колкото по-чисто става тялото толкова по-вероятно е да загубим мускулна маса, тъй като то ще се опита да задържи хомеостазиса. За да посрещне енергийния дефици, създаден от диетата, тялото ще се насочи към мускула. Ето защо са ни необходими BCAA.
За да запазят BCAA анаболния си потенциял ги приемайте с глутамин. Глутамина намалява окисляването на BCAA и съответно така увеличавате действието им.
Тези суплементи комбинирани с нисковъглехидратна диета и силови и аеробни тренировки биха ви дали желания резултат. Да станете по-голями, без излишни мазнини. Защо не го пробвате ?

Автор: ajax_1993 - Мартин Младенов

Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума, участващи в конкурс с награден фонд. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници. 

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21142101287842 Seconds