Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Maxibol, Coenzim B12, Dibencozide
Този продукт не трябва да се уеднаквява с Maxiboiin. Maxibol не е стероид. Това е версия на Dimethyl benzimidazol colamine coenzime, познат като Dibencozide. Maxibol се продава свободно в магазините за хранителни добавки и често е назоваван стероид от  търговци. Maxibol се разпространява в капсули от 1000 mcg, 16 броя в опаковка.
 Тази форма на Coenzim B12  е забранена за продажба в САЩ, защото препаратът не е одобрен от Федералната комисия по лекарствата.
Maxibol е в опаковка като на анаболен стероид и много хора го смятат за такъв, особено ако имат постижения, когато го използват. Maxibol действа на атлетите по няколко направления. Основно той стимулира синтезата на ДНК и РНК. Необходимостта от Коензим В12 е строго индивидуална, но дозата се движи пропорционално на енергоразхода. При силовата тренировка се изразходва много енергия и някои щангисти споделят, че тяхното тяло не функционира оптимално, когато не употребяват Коензим В12. Други билдери са на мнение, че витамин В12 под формата на инжекции оказва по-добро въздействие върху енергийните нива, апетита и общото състояние на организма. Коензим В12 се задържа малко по-дълго в организма. Това е един аргумент в негова полза. Спорен е въпросът за ефективността на този препарат, защото той никога не постига това, което се очаква при приема му.  Някои смятат, че ефектът при употребата му е подобен на този при Placebo.
 Важното е да се знае, че Maxibol и всички видове Dibencozide не са анаболни стероиди и по действието си не приличат на тях. Възможно е да повишат работния капацитет и апетита. Този продукт няма странични ефекти. Дневната дозата на Maxibol е в рамките на 5-10 мг

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.22142100334167 Seconds