Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи

Explode Liquid L-carnitine 50ml
Explode Liquid L-carnitine 50ml
3.00 BGL
Купи

Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи
Maxibol, Coenzim B12, Dibencozide
Този продукт не трябва да се уеднаквява с Maxiboiin. Maxibol не е стероид. Това е версия на Dimethyl benzimidazol colamine coenzime, познат като Dibencozide. Maxibol се продава свободно в магазините за хранителни добавки и често е назоваван стероид от  търговци. Maxibol се разпространява в капсули от 1000 mcg, 16 броя в опаковка.
 Тази форма на Coenzim B12  е забранена за продажба в САЩ, защото препаратът не е одобрен от Федералната комисия по лекарствата.
Maxibol е в опаковка като на анаболен стероид и много хора го смятат за такъв, особено ако имат постижения, когато го използват. Maxibol действа на атлетите по няколко направления. Основно той стимулира синтезата на ДНК и РНК. Необходимостта от Коензим В12 е строго индивидуална, но дозата се движи пропорционално на енергоразхода. При силовата тренировка се изразходва много енергия и някои щангисти споделят, че тяхното тяло не функционира оптимално, когато не употребяват Коензим В12. Други билдери са на мнение, че витамин В12 под формата на инжекции оказва по-добро въздействие върху енергийните нива, апетита и общото състояние на организма. Коензим В12 се задържа малко по-дълго в организма. Това е един аргумент в негова полза. Спорен е въпросът за ефективността на този препарат, защото той никога не постига това, което се очаква при приема му.  Някои смятат, че ефектът при употребата му е подобен на този при Placebo.
 Важното е да се знае, че Maxibol и всички видове Dibencozide не са анаболни стероиди и по действието си не приличат на тях. Възможно е да повишат работния капацитет и апетита. Този продукт няма странични ефекти. Дневната дозата на Maxibol е в рамките на 5-10 мг

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14665603637695 Seconds