Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Methoxyisoflavone

Methoxyisoflavone е вероятно най-много обсъжданото ново приложение в бодибилдинга. Според неговия патент, methoxy е "ефективен анаболен компонент "създаден да "доведе до значително увеличаване на теглото", особено натрупване на мускулна маса. Освен това, патентният документ показа че метокси е "високо анаболен и не води до андрогенни ефекти. Това само по себе си го прави много привлекателен за бодибилдери предпазващи се от странични ефекти асоциирани с прохормоните.

 

Едно ново забележително проучване е потвърдило способността на methoxy да увеличава свободната мускулна маса.

При проведеното в университета на Делауер, изследователите изучиха в продължение на 8 седмици мъжете трениращи за маса. Докато групата, приемаща безвредни лекарства загуби  0.8 кг мазнини, групата с метокси загуби 1.3 кг мазнини и натрупа 1.4 кг чиста маса. Интересно, тази резултати бяха получени въпреки, че атлетите продължиха да използват  други добавки, като показаха, че метокси може да работи успоредно с други добавки.

Изследователите са представили теоретично, че метокси работи като увеличава анаболната енергия (увеличаващ се протеинов синтез, повишаване на протеиново използване, стимулиране на положителен азот балансират, и намалявайки протеиновия катаболизъм) като спира кортизола. Но на практика това, което прави метокси наистина уникален е неговата функция като хранене-делящ агент. Метокси може в действителност да произведе от хранителните вещества, които вие консумирате мускулна маса. С други думи, повече от храните които ядете се превръщат в мускули, без мазно съдържание. Тъй като това не е стерод, метокси може да запази анаболизма без да изменя нормалната ендокринна функция във вашето тяло.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2805769443512 Seconds