Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи
Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Methoxyisoflavone

Methoxyisoflavone е вероятно най-много обсъжданото ново приложение в бодибилдинга. Според неговия патент, methoxy е "ефективен анаболен компонент "създаден да "доведе до значително увеличаване на теглото", особено натрупване на мускулна маса. Освен това, патентният документ показа че метокси е "високо анаболен и не води до андрогенни ефекти. Това само по себе си го прави много привлекателен за бодибилдери предпазващи се от странични ефекти асоциирани с прохормоните.

 

Едно ново забележително проучване е потвърдило способността на methoxy да увеличава свободната мускулна маса.

При проведеното в университета на Делауер, изследователите изучиха в продължение на 8 седмици мъжете трениращи за маса. Докато групата, приемаща безвредни лекарства загуби  0.8 кг мазнини, групата с метокси загуби 1.3 кг мазнини и натрупа 1.4 кг чиста маса. Интересно, тази резултати бяха получени въпреки, че атлетите продължиха да използват  други добавки, като показаха, че метокси може да работи успоредно с други добавки.

Изследователите са представили теоретично, че метокси работи като увеличава анаболната енергия (увеличаващ се протеинов синтез, повишаване на протеиново използване, стимулиране на положителен азот балансират, и намалявайки протеиновия катаболизъм) като спира кортизола. Но на практика това, което прави метокси наистина уникален е неговата функция като хранене-делящ агент. Метокси може в действителност да произведе от хранителните вещества, които вие консумирате мускулна маса. С други думи, повече от храните които ядете се превръщат в мускули, без мазно съдържание. Тъй като това не е стерод, метокси може да запази анаболизма без да изменя нормалната ендокринна функция във вашето тяло.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.28403401374817 Seconds