Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи

Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи

Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
CGT
CGT
12.00 BGL
Купи
3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи
Explode Liquid L-carnitine 50ml
Explode Liquid L-carnitine 50ml
3.00 BGL
Купи
Natural sterol complex

Image 
КУПИ СЕГА

NATURAL STEROL COMPLEX
Естествен ускорител за маса и плътност
Естествени стероли за легални придобивки. Естествен стеролов комплекс.
При положение, че стероидите са нелегални, изискват предписание и увеличават риска от много нежелани странични ефекти, много бодибилдъри използват Natural Sterol Complex. Toвa е растителен анаболен суплемент, основан върху стероли. Осем основни и ефикасни компонента изграждат най-добре продаваната формула Natural Sterol Complex:

растителни стероли, аминокиселини, енергийни субстрати, незаменими мастни киселини, електролити, подобрители на постиженията, нуклеозиди и важни минерали. Тези съставки гарантират, че Natural Sterol Complex в комбинация с тренировки ще ви направи по-големи и по-твърди за по-кратък период от време.
Препоръчана употреба: Вземете 6 таблетки дневно две след всяко хранене. В дните за тренировка, вземете две таблетки половин час преди тренировка и две таблетки след две хранения.


Функционални предимства:
Естествен анаболен стероид, увеличен протеинов синтез, намаляване на протеиновия катаболизъм, увеличена мускулна маса без мазнини, увеличена сила и апетит

Мнението на един трениращ:
Тренирам фитнес от 3 години, въздържал съм се от употреба на анаболни стероиди. От известно време изпаднах в тренировъчно плато.Променях начина на тренировка, но без съществен успех. Мислех, че явно това е нивото, което ми е определено да достигна и че трябва да се примиря с това. Но тогава един мой приятел ми каза, че използвал STEROL COMPLEX  и резултати били добри. Реших да пробвам. Направих комбинация протеин, креатин и Стерол комплекс. Използвах го 30 дни. Резултатите, които постигнах, ми харесаха. Покачих силата си с около 15 % и повиших обиколките както на гръдния кош, така и на ръцете.Пиех по 5 гр. креатин, по 6  таблетки стерол и 3 по 30 грама протеин. Мисля, че това е една добра комбинация, пък и ми е по финансовите възможности.

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.25191593170166 Seconds