Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Natural sterol complex

Image 
КУПИ СЕГА

NATURAL STEROL COMPLEX
Естествен ускорител за маса и плътност
Естествени стероли за легални придобивки. Естествен стеролов комплекс.
При положение, че стероидите са нелегални, изискват предписание и увеличават риска от много нежелани странични ефекти, много бодибилдъри използват Natural Sterol Complex. Toвa е растителен анаболен суплемент, основан върху стероли. Осем основни и ефикасни компонента изграждат най-добре продаваната формула Natural Sterol Complex:

растителни стероли, аминокиселини, енергийни субстрати, незаменими мастни киселини, електролити, подобрители на постиженията, нуклеозиди и важни минерали. Тези съставки гарантират, че Natural Sterol Complex в комбинация с тренировки ще ви направи по-големи и по-твърди за по-кратък период от време.
Препоръчана употреба: Вземете 6 таблетки дневно две след всяко хранене. В дните за тренировка, вземете две таблетки половин час преди тренировка и две таблетки след две хранения.


Функционални предимства:
Естествен анаболен стероид, увеличен протеинов синтез, намаляване на протеиновия катаболизъм, увеличена мускулна маса без мазнини, увеличена сила и апетит

Мнението на един трениращ:
Тренирам фитнес от 3 години, въздържал съм се от употреба на анаболни стероиди. От известно време изпаднах в тренировъчно плато.Променях начина на тренировка, но без съществен успех. Мислех, че явно това е нивото, което ми е определено да достигна и че трябва да се примиря с това. Но тогава един мой приятел ми каза, че използвал STEROL COMPLEX  и резултати били добри. Реших да пробвам. Направих комбинация протеин, креатин и Стерол комплекс. Използвах го 30 дни. Резултатите, които постигнах, ми харесаха. Покачих силата си с около 15 % и повиших обиколките както на гръдния кош, така и на ръцете.Пиех по 5 гр. креатин, по 6  таблетки стерол и 3 по 30 грама протеин. Мисля, че това е една добра комбинация, пък и ми е по финансовите възможности.

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.22241282463074 Seconds