Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Re-Allur
 re allurAnti - wrinkle gel

Ефикасното действие на гела Re-Allur се обуславя от наличието на ценния компонент Argireline® . Това е уникален пептид от ново поколение, който суперефикасно изглажда мимическите бръчки, както дълбоките, така и малките, и надеждно пречи на формирането им.
Един от основните признаци на стареенето на кожата е увеличаването на бръчките. Това е естествен процес във времето и се определя от редица биохимични, хистологични и физиологични промени. Молекулярният механизъм на стареенето на лицето директно е свързан с промени в структурата на тройната спирала на колагена, разлагането на еластиновите полипептиди и известни разстройства в подреждането на липидната матрица на кожата.
 КУПИ СЕГА  
Мимическите бръчки възникват с времето като следствие на изразяването на нашите емоции.
Ако се смеем много, бръчиците се появяват около очите, ако се мръщим - на челото и т.н. Т.е. всяка наша емоция оставя следа на лицето ни. Понякога следите са толкова дълбоки, че се налага да прибегнем до пластични операции. В последните години беше открит по-щадящ не оперативен метод за премахване на тези бръчки - това са подкожните инжекции с препарата Ботокс токсина ботулин - тип А, който прави частична пареза на лицевите мускули, при което бръчките напълно се изглаждат. Този ефект продължава няколко месеца след което бръчките постепенно се появяват. Но през месеците, когато мускулите почиват, лицето изглежда по-младо.
С разработката на нови технологии за производство на козметични средства на базата на Argireline® е достъпен още по-щадящ и безопасен метод за ефикасно изглаждане на мимическите бръчки.
Argireline® е научно откритие, направено в процеса на старателно изучаване на биохимичните механизми, предотвратяващи стареенето. Argireline® е безопасна, нетоксична алтернатива на Ботокса, който прави частична пареза на лицевите мускули, при което бръчките напълно се изглаждат. Това вещество е получено благодарение на две модерни технологии: комбинаторната химия и твърдофазния синтез на пептид. Argireline® е нетоксичен, въздейства на ниво нервно-мускулни синапси и предизвиква отпускане на мимическата мускулатура(миорелаксация), предотвратявайки образуването на бръчки. Освен това, Argireline® подтиска прекомерното производство на катехоламини, които способстват за образуването на бръчки и дребни мимически гънки на лицето. Използването му е абсолютно безопасно, но в същото време много ефикасно.
В резултат на провеждането на курсове с препаратите  базата на аргирелин отслабва мускулната памет, което води до постепенно ограничение на непроизволната мимика и достигането на великолепен подмладяващ ефект.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21165609359741 Seconds