Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Reproduct Factors +
 Reproduct Factors +

Reproduct Factors + е продукт, изграден на билкова основа и аминокиселини, предназначен за мъже.

На пазара на хранителни добавки съществуват различни продукти, които повлияват една или друга функция на половата система. Много пъти обаче се налага да се правят сложни комбинации от медикаменти, за да се постигне ефект. Това обърква потребителите, а често необходимостта да се приемат голямо количество и различни таблетки ги отблъсква от идеята да се погрижат за себе си.

Водени от желанието да се избегнат посочените негативи, решихме да създадем един комплексно въздействащ продукт, при това на натурална основа.

 
 Цена : 38.00лв КУПИ СЕГА

Считаме, че за да се подпомогнат функциите на организма, борбата трябва да е на няколко фронта.

Използвали сме синергичното въздействие на съставките и смятаме, че продуктът определено ще помогне на мъжете да имат  по-пълноценен и продуктивен сексуален контакт.

  
  

Съставки и направления, в които биха могли да окажат положителен ефект:

Бабини зъби 2000 mg - спомага за повишаването на тестостероновите нива. Увеличава сексуалния апетит и подпомага ерекцията.

Мака 1000 mg - усилва сексуалната мощ, като за разлика от медикаментите, работещи в тази насока, няма никакви вредни странични ефекти. Има определен ефект при увеличаване на плодовитостта. Конквистадорите я наричали „секс билката на инките.”

Спирулина 1000 mg - подходяща при хронична умора, отпадналост, източник  на протеини, желязо и B12 едновременно. Можем да определим Спирулината като суперхрана за енергия и добро настроение

Аргинин 1000 mg - основна аминокиселина, срещаща се в природата, която участва в много и важни биохимични реакции в организма. Тя повишава притока на кръв към долната част на тялото и затова често се препоръчва от природните лечители като добавка, подобряваща сексуалните функции. L-Аргининът също демонстрира способност да повишава броя на сперматозоидите и така да подобрява мъжката плодовитост.

Л-карнитин 1000 mg - спомага за подобряване качеството на спермата. В организма на здравите хора се произвежда достатъчно количество L-карнитин. За мъжете, които имат затруднения с фертилността (страдащи от безплодие), допълнителният Л-карнитин запълва недостига на това вещество.

 
Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.30920004844666 Seconds